Last news in Fakti

1 Ноември, 2022 08:59 962 0

Напрежението между Байерн Мюнхен и защитник се покачва

  • байерн мюнхен-
  • бенжамен павар-
  • футбол-
  • бундеслига

Павар не е говорил с никого от съотборниците си по време на последните две занимания, като веднага след края им е бързал да се прибере в съблекалнята

Напрежението между Байерн Мюнхен и защитник се покачва - 1
Снимка:

Защитникът на Байерн (Мюнхен) Бенжамен Павар изглежда все по-нещастен в клуба. Французинът е недоволен от малкото игрово време, което получава напоследък и това си личи и от поведението на играча по време на тренировките на тима. Павар не е говорил с никого от съотборниците си по време на последните две занимания, като веднага след края им е бързал да се прибере в съблекалнята, разкрива журналистът Флориан Плетенберг.

Една от основните причини за разрива в отношенията между клуба и футболиста е фактът, че договорът му изтича през лятото на 2024 година. От Байерн искат да го убедят да преподпише, но Павар няма особено желание за подобно нещо. По всичко личи, че той вече гледа към изхода на "Алианц Арена" и шефовете на баварците трябва да преценят дали да го продадат през зимата или да изчакат до лятото с надеждата ситуацията да се промени.

Всъщност претенциите на Павар, че играе малко не са съвсем основателни, тъй като той бе титуляр в 11 от всички 17 мача на Байерн през сезона. Французинът обаче вече няма гарантирано титулярно място в състава на Юлиан Нагелсман и изглежда именно това го притеснява. Той бе близо до напускане през лятото, но в последния момент промени решението си и реши да остане. Изглежда обаче бранителят отново се е насочил към изхода.

Интерес към Павар не липсва, като няколко клуба следят отблизо ситуацията около него. Сред тях са Атлетико Мадрид, Челси, Ювентус, Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА