Last news in Fakti

3 Ноември, 2022 21:49 1 039 0

Един гол не стигна на Манчестър Юнайтед, за да измести Реал Сосиедад от върха в класирането

  • реал сосиедад-
  • манчестър юнайтед-
  • лига европа

„Червените дяволи“ все пак опазват серията си без поражение

Един гол не стигна на Манчестър Юнайтед, за да измести Реал Сосиедад от върха в класирането - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Сосиедад опази лидерската си позиция в Група E от Лига Европа, въпреки поражението с 0:1 от Манчестър Юнайтед в последния кръг от тази фаза на турнира.

18-годишният Алехандро Гарначо донесе победата на своя тим с гол в 17' след асистенция на Кристияно Роналдо.

Домакините обаче бяха далеч по-мотивираният тим за победата, но Давид де Хеа отново изигра страхотен мач, за да задържи своя тим напред в резултата.

Ситуацията в групата междувременно стана особено деликатна и едва не се повтори снощния сценарий между ПСЖ и Бенфика, когато португалците се промъкнаха напред с правилото за повече голове на чужд терен, което е едно от последните, които оказват влияние върху подреждането. Сосиедад и Юнайтед имат по 15 точки, размениха си победи с по 0:1, но головата им разлика бе 10:2 за испанците срещу 10:3 за англичаните. Още един гол за „червените дяволи“ и щяха да се промъкнат до първото място, но сега ще се надяват на благоприятен жребии срещу един от изпадналите от Шампионската лига трети тимове. Току виж това е Ювентус или Севиля.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА