Last news in Fakti

7 Ноември, 2022 13:56 1 355 3

Херо се разбра със Спартак

  • димитър димитров - херо-
  • футбол-
  • спартак варна

Херо ще бъде представен на медиите като старши треньор на Спартак на специална пресконференция

Херо се разбра със Спартак - 1

Както се очакваше, Димитър Димитров-Херо стана треньор на варненския Спартак. Той бе доведен на стадион „Спартак“ преди двубоя с Левски от единия съсобственик на „соколите“ Павлин Николов, а след това двамата проведоха разговор в присъствието и на другия съсобственик на клуба Асен Миланов.

По време на тази среща е постигната пълна договорка по клаузите в бъдещия контракт на 63-годишния бургаски специалист. Очаква се в неговия щаб да влязат досегашният наставник Тодор Киселичков и Николай Кръстев, а дали Георги Чиликов също ще заеме някакъв пост, ще се разбере до дни, пише gong.bg.

Херо ще бъде представен на медиите като старши треньор на Спартак на специална пресконференция, като вариантите са това да стане още през декември или най-късно преди първата тренировка на отбора от зимната подготовка през януари.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мучо

    2 1 Отговор
    еее....време е и херо да захлеби и доста хора около него, той павлинчо има мангизи, тъй че не го мислим; сигурно вече в главите им се върти и шампионска титла.........
  • 2 Суха съчка

    1 2 Отговор
    Със сигурност Спартак ще изпаднат с Херо.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.