Last news in Fakti

8 Ноември, 2022 10:27 2 234 1

Неймар: Синът ми говори само за Световното първенство и иска да го спечеля

  • неймар-
  • футбол-
  • световно първенство-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

Не знам дали да вкарвам или да подавам, аз се забавлявам като дриблирам

Неймар: Синът ми говори само за Световното първенство и иска да го спечеля - 1

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар не скри желанието си да спечели световната титла с Бразилия броени дни преди началото на Мондиала.

"Моята цел е да се подобрявам непрекъснато. Това може да стане и в националния отбор, но зависи и от отбора. Ние сме обединени, всеки се бори за другия. Това е много важно", каза Неймар в интервю за бразилското издание "Глобо Еспорте".

Неймар: Синът ми говори само за Световното първенство и иска да го спечеля

"След Световното първенство, дай Боже да го спечелим, не знам какво ще правя. Може би голям празник", добави нападателят.

"Синът ми говори само за Световното първенство и иска да го спечеля. Само за това говори", разкри той.

"Не знам дали да вкарвам или да подавам, аз се забавлявам като дриблирам. Дрибълът е моето оръжие да се пазя от нарушенията, от контузиите и е най-добрият начин да премина през съперниците", каза още Неймар.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    1 0 Отговор
    С въргаляне по терене няма да спечели световното.