Last news in Fakti

11 Ноември, 2022 22:59 1 221 0

Милан повиши свой служител на мястото на стария главен изпълнителен директор

  • милан-
  • иван газидис-
  • джорджио фурлани

Младият специалист наследява на поста Иван Газидис

Милан официално обяви името на своя нов главен изпълнителен директор - Джорджио Фурлани. Новината бе потвърдена днес на страницата на клуба.

Той наследява на поста Иван Газидис, който преди два дни обяви, че слиза от поста, а днес стана ясно, че ангажиментът му е до края на ноември, след което Фурлани поема щафетата.

Младият специалист е част от борда на директорите на Elliott Advisors от 2018 г. насам. Това е фондът, който стабилизира финансовото състояние на „росонерите“ след тежките години на криза. Той ще изостави старата си позиция, за да получи повишението до един от най-важните постове в лагера на италианския шампион.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА