Last news in Fakti

14 Ноември, 2022 06:15 2 995 4

Роналдо взриви социалните мрежи: Манчестър Юнайтед ме предаде!

  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • роналдо-
  • висша лига

Да, чувствам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме искаха, не само тази година, но и миналата също

Роналдо взриви социалните мрежи: Манчестър Юнайтед ме предаде! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Портулагия и Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо взриви социалните мрежи, тъй като излезна негово ексклузивно интервю с Пиърс Морган, в което той обяснава как се чувства "предаден" и "изхвърлен" от отбора на "червените дяволи".

"Да, те се опитаха да ме изгонят. Не само треньорът, но и още двама-трима души около клуба. Чувствах се предаден. Не бива да говоря дали искаха да се отърват от мен, но не ме интересува. Да, чувствам се предаден и мисля, че някои хора тук не ме искаха, не само тази година, но и миналата също. Нямам уважение към Ерик тен Хаг, защото и той няма към мен. Ако не ме уважаваш и аз никога няма да те", сподели португалската звезда.

"Ако не си дори начело, как може да си треньор на Манчестър Юнайтед? Никога не бях чувал за Рагник", добави Роналдо по отношение на Ралф Рагник, който също бе временен треньор на "червените дяволи".

Кристиано Роналдо определено шокира с това изказване, след като припомняме, че малко по-рано през сезона той напусна преждевременно мач на Манчестър Юнайтед, тъй като бе ядосан, че не се появи на терена. Последваха санкции за играча, като дори бе изваден от първия състав. Всички проблеми изглеждаха изчистени, но това интервю може да промени ситуацията около португалеца.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Да знаеш

    11 1 Отговор
    Павелчо, такава дума "излезна" НЯМА в правописния български език!
    Среща се само по села, махали и паланки,
    откъде вероятно си дошъл, за да станеш софиЕнец...
  • 3 иво

    2 1 Отговор
    Знаят пиарите му какво да правят - сега го изкараха, че е депресирана мома и за това не играе добре хахах
  • 4 Великан

    2 0 Отговор
    Голям играч от световно ниво за съжаление годинките не прощават Не заслужава такова отношение към него Остава легенда в световния футбол