Last news in Fakti

15 Ноември, 2022 07:30 4 704 9

Ужасяващи последствия за Кристиано Роналдо заради интервю

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • манчестър юнайтед

Манчестър Юнайтед най-вероятно ще има основание да прекрати договора на Роналдо

Ужасяващи последствия за Кристиано Роналдо заради интервю - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Манчестър Юнайтед може да прекрати едностранно договора на Кристиано Роналдо през януари и да му попречи да подпише с друг клуб. Това твърди футболният адвокат Дейвид Селинджмън, цитиран от Daily Express.

Разбира се, причина за това може да стане интервюто, с което Роналдо разбуни духовете на „Олд Трафорд”. Португалецът яростно нападна клуба, атакувайки директно ръководните фактори на „червените дяволи” и мениджъра Ерик тен Хаг.

Роналдо заяви в разговор с Пиърс Морган, че хора от клуба са се опитали да го изгонят през лятото, добавяйки че няма уважение към наставника на отбора.

“Манчестър Юнайтед най-вероятно ще има основание да прекрати договора на Роналдо”, сподели Селиджмън, посочвайки, че е твърде вероятно португалецът да е нарушил няколко клаузи в договора си с клуба. „Правилата и съдебната практика на ФИФА относно регистрирането на играчи не са толкова прости. Юнайтед може да прекрати договора му, но да запази регистрацията на играча за целите на евентуална компенсация, ако прекратяването на контракта е причинено от поведението на Ронадло”, казва още адвокатът.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    12 5 Отговор
    Ще му резнат спатийте. Все пак това са хората с парите.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 0808

    12 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ами":

    .... да, но той въобще не е бедняк, нали?...
  • 4 Дядо ви Курти от село Пиперково

    13 3 Отговор
    И сега Ко Ши прай не знам,безработен,без заплата,как ще си плаща кредитите на банките,детската градина на децата,бензина в колата...Ужас,разказахте му играта на това момче....
  • 5 Бойко Шкафа

    18 3 Отговор
    Ще го взема в моя отбор...По едно чехмедже на седмица не ми е проблем...
  • 6 иво

    8 7 Отговор
    Евала на Ман Ю, не му позволяват да си разиграва коня и го режа яко. Евала.
  • 7 Роналдо

    5 3 Отговор
    е прав. Този клуб вече е посмесище... Пълен е с арогантни и некадърни "звезди". Например: Мак Томини, Рашфорд, Фред и още дузина... Роналдо искаше да си тръгне през лятото, не го пуснаха...
  • 8 Ганьо

    1 0 Отговор
    Чакаме го в Бистришките тигри /само името им е такова/.
  • 9 Те така

    1 0 Отговор
    на времето турците попречиха на Лечков да играе на световното.