Last news in Fakti

18 Ноември, 2022 07:30 1 204 0

Томас Тухел вече сериозно се оглежда за нова работа

  • томас тухел-
  • футбол-
  • челси-
  • висша лига

Германецът бе уволнен в началото на септември и от тогава е безработен

Томас Тухел вече сериозно се оглежда за нова работа - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият мениджър на Челси Томас Тухел вече сериозно се оглежда за нова работа. Германецът бе уволнен в началото на септември и от тогава е безработен. Сега той трябва да напусне Англия, след като работната му виза изтича. Заедно с това специалистът се надява да си намери и нов отбор от Европа, който да води. Досега той не бързаше и отхвърли няколко предложения, но изглежда вече е готов да се завърне към професията, пише "Билд".

Тухел сериозно е насочил поглед към Испания и по-конкретно към Атлетико Мадрид. Той вече е проучил възможността да замени Диего Симеоне на поста. Столът на аржентинеца сериозно се клати след поредицата от слаби резултати на "дюшекчиите" и нищо чудно да бъде уволнен, а 49-годишния германец е готов веднага да заеме мястото му.

Тухел обаче се цели дори и по-високо. Той следи внимателно ситуацията и в Барселона и Реал Мадрид. И в двата клуба има индикации за евентуална треньорска смяна през 2023 година. На "Камп Ноу" това е по-вероятно да се случи, ако резултатите на отбора се влошат. Каталунците отпаднаха рано от Шампионската лига и това бе голям шок. Засега Чави запазва поста си заради факта, че тимът води в класирането в Ла Лига. Ако това се промени обаче, не е сигурно дали той ще запази благоразположението на шефовете.

В Реал евентуална треньорска смяна не се очаква преди края на сезона. В същото време обаче 63-годишният Карло Анчелоти вече намекна, че мисли да сложи край на кариерата си през следващото лято, а това може да отвори вратите на "Сантиаго Бернабеу" за Тухел.

Германецът не изключва и възможността да опита късмета си в Италия, където не е ясно бъдещето на Масимилиано Алегри начело на Ювентус. Тухел би бил заинтригуван от възможността да застане начело на "старата госпожа", ако получи подобно предложение.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА