20 Ноември, 2022 10:40 2 014 0

Мунгуя нокаутира Гонсало Кория за 41-ата поредна победа от 41 мача в кариерата (ВИДЕО)

  • хайме мунгуя-
  • гонсало кория-
  • бокс-
  • спорт-
  • нокаут

От 41 мача до тук, мексиканецът е спечелил 33 с нокаут

Мунгуя нокаутира Гонсало Кория за 41-ата поредна победа от 41 мача в кариерата (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Бившият шампион в супер полусредна категория Хайме Мунгуя се разправи без проблеми с аржентинеца Гонсало Кория и го нокаутира в трети рунд на вечерта в Гудалахара, Мексико. Това е 41-ата поредна победа за Мунгуя от 41 мача в кариерата.

Мексиканецът подхвана съперника още във втори рунд, когато свали съперника на земята, но след броене до 8 от съдията аржентинеца се изправи и продължи мача. В трети рунд ситуацията се повтори като този път Мунгуя прати на земята противника с удар в тялото. Мачът бе спрян от съдията, въпреки че изглежаше, че Кория има възможност да продължи.

След победата Мунгуя поиска да се изправи срещу легендата Генади Головкин. „Знам, че Головкин не прави компромиси. Той не е подписал с никой. Ще ми хареса да се срещнем през май. Головкин, ще се видим през май“, обяви победителят.

От 41 мача до тук, мексиканецът е спечелил 33 с нокаут. Головкин е на 40 години и държи две титли в категория средна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА