20 Ноември, 2022 18:17 952 0

Саша Илич: Всеки играл в голям отбор и има качества е добре дошъл на “Армията”

  • цска-
  • саша илич-
  • футбол-
  • селекция

Ръководителите в клуба знаят моето мнение относно желаните от мен нови попълнения

Саша Илич: Всеки играл в голям отбор и има качества е добре дошъл на “Армията” - 1
Снимка: БГНЕС

Всеки един футболист, който е играл в голям отбор и има качества да допринесе за по-високо ниво на ЦСКА, е добре дошъл на “Армията”. Това обяви наставникът на “червените” Саша Илич след днешната победа на тима му над Миньор (Перник) с 6:0.

Изказването му бе на въпрос дали бразилецът Клейтон Оливейра, който има престой в Динамо (Киев), ще е ново попълнение на тима.

“Ръководителите в клуба знаят моето мнение относно желаните от мен нови попълнения. Аз искам да вземем футболисти, които могат да донесат качество на тима. Всеки един футболист, който е играл за голям отбор и може да допринесе със своята класа, е добре дошъл“, каза още Илич.

“Доволен съм от показаното. Получи се добра тренировка. Миньор е коректен отбор и не игра агресивно. Теренът беше добър. Мачът бе добра тренировка за нас. Срещу нито един отбор не е лесно. Искам да играем добре срещу Гигант, да победим и да продължим напред за Купата”, допълни Илич по повод днешната контрола.

След това треньорът прогнозира, че неговата Сърбия ще преодолее груповата фаза на Световното в Катар.

“Мисля, че националният отбор на Сърбия има огромен потенциал. Очаквам да премине груповата фаза. Сърбия има много силен отбор. Някои футболисти играят в най-добрите европейски клубове”, категоричен е Саша Илич.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА