Last news in Fakti

20 Ноември, 2022 20:59 1 569 2

Гарет Бейл: Като дете мечтаех да видя Уелс на Световно първенство, а сега съм в състава...

  • гарет бейл-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022-
  • световно първенство-
  • футбол-
  • уелс

Нормално и естествено е хората да смятат САЩ и Англия за най-добрите

Гарет Бейл: Като дете мечтаех да видя Уелс на Световно първенство, а сега съм в състава... - 1
Снимка: БГНЕС

Гарет Бейл ще може да играе за уелския национален отбор по футбол в двубоя срещу САЩ от груповата фаза на Мондиал 2022 в понеделник. Физическата форма на 33-годишния нападател беше поставена под въпрос, след като Бейл все още няма изигран пълен мач за Лос Анджелис ФК. От септември насам бившият футболист на Реал Мадрид и Тотнъм е бил на терена само 28 минути.

"Точно тук съм и искам това. Готов съм преди първия ни двубой. Всички тренираме усилено в последно време, за да се приспособим към часовата зона и топлото време. Нямаме право на никакви оправдания. Надявам се, че утре ще направим всичко необходимо, за да победим", заяви Бейл на пресконференция, цитиран от Ройтерс.

Неговият съотборник Джо Алан ще пропусне двубоя със САЩ в понеделник заради мускулно разтежение.

"Като дете мечтаех да видя Уелс на Световно първенство. Сега имам удоволствието да бъда в състава, а чувството е неописуемо", каза още Бейл.

Мениджърът на "драконите" Роб Пейдж се надява, че воденият от него отбор може да изненада смятаните за фаворити в група В Англия и САЩ.

"Нормално и естествено е хората да смятат САЩ и Англия за най-добрите. След тях сме Иран и ние. Ние се доказахме в Лигата на нациите. Тогава демонстрирахме силни игри. Сега няма никакво напрежение върху нас. Тук сме, за да се насладим. Спечелихме си правото да бъдем на Световното първенство. Искаме да покажем на всички колко сме силни", заяви Пейдж.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пената

    0 0 Отговор
    Улес ще бие САЩ!!!!
  • 2 Дрън-дрън

    0 0 Отговор
    Съединените щати да са най добри....
    Това шега ли е......
    Ще видим като са най-добри докъде ще стигнат.