22 Ноември, 2022 10:27 1 904 2

Локо София скочи след големия скандал в Плевен

  • локомотив софия-
  • футбол-
  • спартак плевен-
  • купа на българия-
  • фенове-
  • ръководство

Смятаме, че подобни действия са абсолютно недопустими и в никакъв случай не трябва да останат безнаказани

Локо София скочи след големия скандал в Плевен - 1
Снимка: БГНЕС

Локомотив (София) публикува гневна позиция относно действията на охраната по време на гостуването на тима на Спартак (Плевен). "Железничарите" спечелиха с 4:1 срещата от 1/16-финалите за Купата на България, която беше белязана от скандални сцени.

Двубоят в Плевен бе прекъснат, тъй като се стигна до сбиване в сектора на гостите, като в него участва охраната на мача и привържениците на Локомотив.

Позицията на "железничарите":

„Ръководството на ФК Локомотив София 1929 изразява своето възмущение и недоумение от поведението на охранителната фирма по време на срещата от 1/16-финалите за Купата на България между отборите на Спартак (Плевен) и Локомотив (София), която вместо да охранява и предотвратява инциденти, нахлува в сектора на гостуващите привърженици и започват да удрят и бият жестоко хората, дошли да подкрепят отбора си.

Смятаме, че подобни действия са абсолютно недопустими и в никакъв случай не трябва да останат безнаказани".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Шопи

    2 1 Отговор
    Позабравиха Плевен и явно е време да си припомним че навремето много бой ни слагаха там когато Спартак беше в А група на България. Феновете на гостуващия отбор бяхме бити и от феновете на Спартак Плевен и от тамошната милиция(полиция) . Ха наздраве