22 Ноември, 2022 14:30 1 703 5

Добри новини за Мъри и Левски!

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски

“Сините” бяха пуснати в тридневна почивка от Станимир Стоилов и ще подновят тренировки утре от 15:00 час

Добри новини за Мъри и Левски! - 1
Снимка: БГНЕС


Футболистите на Левски успокоиха спортно-техническия щаб, защото след успеха над Вихрен (Сандански) с 4:1 на 1/16-финала за Купата на България няма контузени. “Сините” бяха пуснати в тридневна почивка от Станимир Стоилов и ще подновят тренировки утре от 15:00 часа, пише “Тема Спорт”.

На тежкия терен в Югозапада България няколко пъти лекарският щаб на столичани влизаше, за да окаже помощ на Георги Миланов, Келиан ван дер Каап и Роналдо, но тримата не са получили сериозни удари и ще започнат пълноценна подготовка за предстоящите два двубоя на Левски с Лудогорец.

Добрите новини за Стоилов идват и от националните отбори, където петима играчи на “сините” бяха повикани. Здрави от лагерите на различните гарнитури ще се завърнат Филип Кръстев, Марин Петков, Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба.

Последният не взе участие за селекцията на страната си в мача с Камерун. Бранителят имаше сърдечни проблеми, но това се дължи на рязката смяна на температурите и той ще бъде на линия за Левски.

Вчера Пламен Андреев застана под рамката на младежкия национален отбор в контролата със Словения, завършила 0:0.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ти да видиш

    0 2 Отговор
    Футболистите на Левски успокоиха спортно-техническия щаб, защото след успеха над Вихрен (Сандански) с 4:1 на 1/16-финала за Купата на България няма контузени. “Сините” бяха пуснати в тридневна почивка от Станимир Стоилов !!!??? Че къде другъде ше па играат? Та па се и изнервили???!!! СПРЕПАЧИ!!!
  • 2 миш

    1 1 Отговор
    Г-н Стоилов,не му ли е неудобно да взима заплата?И,аз мога да съм треньор на Левски и да не бием никой 7-8 мача за първенство.Абе,няма ли кой да му потърси отговорност на тоя НАЕМЕН работник?Защо,примерно трябва да получава повече пари от треньора на Ботев Вр?А,ИНАЧЕ СЪМ ЛЕВСКАР.А,да си гледа работата,а да не дава интервюта за БФС,ВАР И ПРОЧИЕ.

    Коментиран от #3

  • 3 Лост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "миш":

    Недей така. Не са паднали 5 мача.

    Коментиран от #4

  • 4 миш

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Лост":

    Кога,ще даряваме пари на Левски/тоез Стоилов/,просто питам,да му дам 20лева ,да изкара месеца,да има за хлебец,да не гладува човека?

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.