Last news in Fakti

25 Ноември, 2022 14:55 4 458 1

18-годишна футболистка топли леглото на Холанд (СНИМКА)

  • ерлинг холанд-
  • футбол-
  • манчестър сити-
  • хаугсенг йохансен

Нещо повече - 22-годишният Холанд е луд по тийнейджърката, която съчетава футбола с магазин за мода, където е продавачка

18-годишна футболистка топли леглото на Холанд (СНИМКА) - 1
Снимка: БГНЕС

Головата машина Ерлинг Холанд е открил любовта в лицето на 18-годишна футболистка, разкри "Сън". Норвежецът има връзка с Изабел Хаугсенг Йохансен, с която са родени в един и същи град - Брюне. Нещо повече - 22-годишният Холанд е луд по тийнейджърката, която съчетава футбола с магазин за мода, където е продавачка. Двамата бяха разкрити по време на романтична почивка в Марбея, но според техни приятели се срещат от няколко месеца.

"Изглежда, че нещата са сериозни. Изабел е пътувала до Германия и Англия, за да види Ерлинг, и сега е с него в Марбея", разкри близък приятел на Холанд.

Преди няколко месеца Ерлинг Холанд каза, че неговите топки са "негови приятелки" и се пошегува, че "спи с петте топки за всеки хеттрик, който е отбелязал."

Изабел е първото момиче, с което Холанд показва интимна близост. Звездата пази изключително ревниво личния си живот и досега папараците не успяваха да го хванат в крачка.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кмета

    1 0 Отговор
    И аз мога да и топля леглото!