Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 09:52 945 2

Левски привлича играчи от Англия под наем

  • левски-
  • станимир стоилов-
  • футбол

При сделка на "Герена" е резонно да очакват преотстъпени футболисти от втория тим на Саутхамптън

Левски привлича играчи от Англия под наем - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще привлече играчи от Саутхамптън под наем, ако сделката за собствеността на клуба бъде финализирана и мажоритарният пакет акции премине от ръцете на Наско Сираков в тези на фирма, контролирана от сръбския магнат Драган Шолак, пише "Тема спорт". Както е известно, компанията на бизнесмена "Спорт Рипъблик" проявява сериозен интерес към закупуването на "сините", а разговорите са на финалната права. Фирмата е собственик и на клуба от Премиър лийг. Наред с това чуждестранният инвеститор притежава и турския Гьозтепе, а освен това е хвърлил око и на отбори в други страни.

При сделка на "Герена" е резонно да очакват преотстъпени футболисти от втория тим на Саутхамптън. До момента "сините" пасуват на трансферния пазар. Точно преди година те бяха доста активни и бяха приключили няколко сделки - взимането на централния защитник Ноа Сонко Сундберг и левия бек Цунами. Сега обаче съвсем не е така. на няколко пъти треньорът Станимир Стоилов натърти, че "Всичко в клуба е на пауза". Причината за това е неяснотата дали на "Герена" ще се появи сериозна чуждестранна компания. Наред с това треньорът предупреди феновете да не очакват гръмка селекция.

Надеждите му са, че отборът ще бъде подсилен с двама играчи, като засега се гледат свободни агенти. Приоритет ще бъде привличането на централен нападател, защото не е ясно кога през пролетта ще може да се разчита на възстановяващия се след операция на коляното Билал Бари. "Сините" се оглеждат и за централен защитник, защото се очаква някой измежду Ноа Сонко Сундберг и Хосе Кордоба да бъде продаден. Интерес към тях от чуждестранни клубове не липсва.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимчят

    1 0 Отговор
    Не слагайте още каруцата пред коня.Кога стане тогава,за да не пишете утре пък друго...
  • 2 Циник

    0 0 Отговор
    Ако собственикът е един по-скоро ще са преотстъпени, а не под наем. Ама знае ли човек, като са от различни лиги... Ама чакай първо да се появи тоя митичен купувач пък тогава ще ги мислим.