Last news in Fakti

28 Ноември, 2022 13:00 1 504 2

В Белгия скочиха на звездата на отбора

  • кевин де бройне-
  • белгия-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Червените дяволи се измъкнаха в първия си мач, когато победиха Канада, но срещу Мароко не им се размина и шансовете да отпаднат още в групата вече са доста сериозни, тъй като им предстои мач с Хърватия

 В Белгия скочиха на звездата на отбора  - 1
Снимка: БГНЕС

В Белгия скочиха на звездата на отбора Кевин де Бройне и го обвиниха за слабата игра на отбора на световното първенство в Катар и по конкретно за загубата от Мароко с 0:2.

Червените дяволи се измъкнаха в първия си мач, когато победиха Канада, но срещу Мароко не им се размина и шансовете да отпаднат още в групата вече са доста сериозни, тъй като им предстои мач с Хърватия.

„Той загуби топката 27 пъти!“ отбеляза местното издание „HLN“. „Отборът се нуждае от нова кръв и освежаване“ отбеляза анализаторът Ян Мулдер, а в оценките на „Le Soir“ Батшуай и Куртоа имат тройки, а Де Бройне четворка.

Полузащитникът блести сериозно за Манчестър Сити и мнозина го поставят в Топ 3 на най-добрите играчи в последните години, но в Катар е много далеч от тази си форма.

„De Standaart“ пък твърди, че играчите са в лоши отношения. „Загубата срещу Мароко ясно показа, че футболистите не вярват един в друг. Може ли някой да събуди Де Бройне? Видя, че той не показва никаква колегиалност и съчувствие. В Сити може и да записва добра статистика, но по-внимателно вглеждане ще покаже, че и за тях не е толкова добър. Липсата на радост от играта е достатъчно показателно“ пише изданието.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тренер

    2 0 Отговор
    Така сие е, щот не си носи лентичката🌈
    😭😂
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.