Last news in Fakti

3 Декември, 2022 20:20 1 885 2

ПСЖ започва преговори с Лионел Меси след Мондиал 2022

  • меси-
  • псж-
  • договор

Настоящият договор на аржентинския национал с клуба изтича в края на сезон 2022/23

ПСЖ започва преговори с Лионел Меси след Мондиал 2022 - 1
Снимка: БГНЕС

Френският Пари Сен Жермен ще превърне преговорите за удължаване на договора на Лионел Меси в приоритет след края на Световното първенство по футбол, пише Goal.com., цитиран от БТА.

35-годишният аржентинец има ключова роля в плановете на френския шампион, въпреки че английският The Times обяви през миналия месец, че американският Интер Маями подготвя рекордна оферта за Меси.

Настоящият договор на аржентинския национал с Пари Сен Жермен изтича в края на сезон 2022/23 с опция за удължаването му с 12 месеца.

Представителите на Лионел Меси вече обявиха, че той няма да вземе решение за бъдещето си преди януари следващата година и е напълно концентриран върху провеждащото се в момента Световно първенство в Катар.

„Би било страхотно постижение да победим Англия, въпреки че не мога да го сравнявам с мача от 2002 година. Способни сме да играем срещу един от петте най-добри отбора в света“, каза Богарт по повод срещата от преди 20 години, когато Сенегал побеждава Япония с 1:0 в първия си мач от Мондиал 2002.

„Изучавахме различните статични положения, които те изпълняват и ще опитаме да приложим подходяща стратегия. Това може да бъде решаващо. Надяваме се да причиним проблеми на противника“, добави треньорът.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 2 Отговор
    господин МЕСИ е ТАЛАН

    Коментиран от #2

  • 2 Русофоб Антисемит

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Талан като теб😆😆😆