Last news in Fakti

8 Декември, 2022 11:55 1 145 0

Лудогорец ще играе с Шахтьор Донецк в Турция

  • шахтьор донецк-
  • лудогорец-
  • контрола-
  • турция-
  • зимна подготовка

Срещата ще бъде генерална репетиция на двата тима за европейските им мачове през февруари

Лудогорец ще играе с Шахтьор Донецк в Турция - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Лудогорец ще играе приятелски мач с тима на Шахтьор Донецк. Срещата ще се проведе на 31 януари по време на подготвителния лагер на шампионите в Турция, пише „Мач Телеграф”.

Срещата ще бъде генерална репетиция на двата тима за европейските им мачове през февруари. „Орлите” излизат срещу белгийския Андерлехт в 1/16-финал на Лигата на конференциите, а украинският гранд, който завърши трети в групата си в Шампионска лига след Реал Мадрид и РБ Лайпциг, ще играе срещу Рен в Лига Европа.

По-рано стана ясно, че в Турция Лудогорец ще срещне още и отбора на Цървена звезда. Двубоят със сръбския хегемон е насрочен за 25 януари. В южната ни съседка „орлите” ще премерят сили още с Хановер, Заглембе и Стяуа Букурещ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА