Last news in Fakti

10 Декември, 2022 10:15 3 657 12

Лионел Меси постави пореден рекорд

  • лионел меси-
  • футбол-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Това е трета подобна награда за Меси на това Световно първенство

Лионел Меси постави пореден рекорд - 1
Снимка: БГНЕС

Лионел Меси бе определен за Играч на мача в двубоя срещу Нидерландия от 1/4-финала на Световното първенство. Звездата на Аржентина изигра много силен мач и заслужи приза, след като даде ювелирна асистенция за първия гол на своя тим, а след това сам отбеляза второто попадение от дузпа. Той бе и първи изпълнител при дузпите в края на мача и реализира хладнокръвно.

Това е трета подобна награда за Меси на това Световно първенство. По този начин той стана играчът с най-много такива призове в историята на Мондиалите, като вече има общо 9 в колекцията си.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    37 6 Отговор
    Гледам футбол от времето на Пеле,и по -добър футболист от Меси не съм виждал!⚽⚽⚽👍👍👍

    Коментиран от #5, #9

  • 2 електрически Москвич

    24 3 Отговор
    Меси е легенда!

    Много долна и неспортменска постъпка на Кристиано, че се опита да открадне гола. Видя се дори на телевизора, че топката му мина над главата и той не и промени траекторията. Ама веднага направи ЦР7 стойката и отрадна овациите. Е затова седя на пейката последния мач.
  • 3 Оле

    16 2 Отговор
    Добре ги наказа, ако ще и да са отатък Шенген
  • 4 РЕАЛНО

    8 19 Отговор
    да благодарят на съдията, жужето и симулантите около него, гадни симуланти и провокатори, на въшката жълт картон за игра с ръка-няма, после 2-ри и вън, измислена дузпа и пр аванти ................

    Коментиран от #8

  • 5 Фен

    6 16 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Марадона !!!! меси е далеч надолу от сънародника си !!!
  • 6 абе факти маѝ

    3 7 Отговор
    всеки който получава над 80 милиона дори и да пропуска дуспи става легенда парите произвеждат в тази игра легендите и мисленето към тях става от всички различно нека гледаме реално играта в снощната среща имаше поне още 5 ма играчи на неговото ниво от двата отбора а някои и над неговото както физически така и техническо ниво еле от холадска страна звездо-манията не е добра среда..
  • 7 Отврат, видяхме го какъв

    8 12 Отговор
    спортсмен е ! За умишлена игра с ръка се полага червен картон. Изобщо, бразилци и аржентинци се оказаха едни лекета с нула човешко възпитание !
  • 8 бай Ставри

    7 2 Отговор

    До коментар #4 от "РЕАЛНО":

    Плачете, плачете европедита и наркомани.
  • 9 Плач

    0 8 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Аз сьщо. И ти казвам че не разбираш от футбол.

    Коментиран от #11

  • 10 ДЪРТИЯ

    4 1 Отговор
    гледах някога на едно световно 66 други измислени звезди България срещу бразилия ЯКИМОВ направи ПЕЛЕ и ГАРИНЧА РАЗНОГЛЕДИ ПО НЯКОЛКО МРЕЖИЧКИ И ГАРИНЧА НАКРАЯ МУ СКЪСА ФАНЕЛКАТА НА ЯКИМОВ ТОЙ МИЛИЯ Е ОЩЕ ЖИВ ФАКТИ ПИТАЙТЕ ГО ИЛИ ИСКАЙТЕ ЗАПИС ОТ БНТ И СИ ГО ПУСНЕТЕ И НЕ САМО ЯКИМОВ И ТОЗИ НАШ ЗАЩИТНИК ЖЕЧЕВ ЗВЕЗДА Е ТОЙ, КОЙТО ПАЗЕШЕ ПЕЛЕ ТЕ ТИЯ СА ЗВЕЗДИ ЩО ГИ НАПРАВИХА ЛУДИ БРАЗИЛСКИТЕ ЗВЕЗДИ ТАКИВА СА И СЕГАШНИТЕ ИЗМИСЛИНЯЦИ ЗА ПО 100 МИЛИОНА ДЕТО НА ПРАЗНА ВРАТА ГОЛ ОТ ДУСПА ПРОПУСКАТ!
  • 11 Раданч Татлъту

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "Плач":

    Добре ва,най-добър е след Гонзо и Джевизов!😁😁😁🥳🤡👍
  • 12 Никой

    0 1 Отговор
    Колкото и нескромно да звучи по българските политически и футболни терени има един бисер на футболното майсторство,титан на мисълта българския МЕСИ. Този уникален експонат би бил достоен учител на футболната българска ретро легенда ХР. Стоичков.