Last news in Fakti

10 Декември, 2022 08:30 4 581 3

Аржентина загуби двама футболисти за 1/2-финала в Катар

  • аржентина-
  • футбол-
  • маркос акуня-
  • гонсало монтиел-
  • катар 2022-
  • мондиал 2022

Едва след 1/2-финалите картоните на играчите се "чистят" и те вече не важат за финала, където отборите, достигнали до тази фаза, ще могат да разчитат на всичките си налични футболисти

Аржентина загуби двама футболисти за 1/2-финала в Катар - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентина стана вторият полуфиналист на Световното първенство в Катар, след като победи с дузпи Нидерландия в сблъсъка между двата тима от 1/4-финала на турнира. Срещата обаче бе доста нервна и много играчи и от двата отбора получиха картони.

Двама от наказаните от съдията Антонио Матеу Лаос бяха Маркос Акуня и Гонсало Монтиел. Това е неприятна новина за футболистите, както и за селекционера Лионел Скалони, който няма да може да разчита на тях в 1/2-финала срещу Хърватия.

И за двамата играчи това бе втори жълт картон от началото на турнира, а това означава автоматично наказание за следващия двубой. Едва след 1/2-финалите картоните на играчите се "чистят" и те вече не важат за финала, където отборите, достигнали до тази фаза, ще могат да разчитат на всичките си налични футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 5 Отговор
    ДОБРИТЕ биват ПОХАРЧВАНИ от корупцията
  • 2 Циник

    6 1 Отговор
    Съдията беше абсолютно неадекватен, типичен испански нагъл чернодрешко.
  • 3 +++

    1 1 Отговор
    Футболистите, които получават жълти картони в два различни мача от фазата на елиминациите няма да са застрашени да пропуснат следващата среща на тима си. Причината е, че след 1/4-финалите жълтите картони вече ще се “чистят” автоматично.
    Кое правило чете списвъчът???