Last news in Fakti

13 Декември, 2022 10:10 820 2

ЦСКА се мести в Турция за половин месец

  • цска-
  • саша илич-
  • зимна подготовка-
  • футбол

"Червените" ще тренират в домашни условия около седмица, а в средата на януари ще пътуват за южната ни съседка, където ще останат до края на месеца

ЦСКА се мести в Турция за половин месец - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА ще прекара половин месец в курорта Белек, пише "Тема Спорт". Вчера Саша Илич потвърди, че част от подготовката ще премине именно в Турция, като тимът ще проведе първо занимание за годината на 7 януари на базата в Панчарево.

"Червените" ще тренират в домашни условия около седмица, а в средата на януари ще пътуват за южната ни съседка, където ще останат до края на месеца. Отборът ще проведе поне 4 контролни срещи.

ЦСКА се доверява на Турция за зимния си лагер за трета поредна година. Преди това отборът няколко пъти посети Испания. Пандемията от коронавирус обаче промени плановете на "червените" в началото на 2021-а, когато бяха водени от Бруно Акрапович.

Отговорните фактори на "Армията" останаха доволни от условията и повториха дестинацията и през миналата година. Тогава тимът, воден от Стойчо Младенов, игра контроли със Стал Миелец (1:1), Динамо Москва (1:3), Шахтьор Караганда (5:1) и Академия Пандев (0:4). Спарингът с австрийския Хартберг пък пропадна заради безпрецедентен снеговалеж в Белек.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НеЧеНЕщо

    0 1 Отговор
    Не че нещо, ама топката там по-кръгла ли е, или тревата е по-зелена ?
  • 2 ЛУПИ СВИНЕОБИЕЦА

    2 1 Отговор
    Ами Турци при Турци утиват.И там да си останат и да не се прибират.в БГ няма да липсват на никой.