Last news in Fakti

14 Декември, 2022 13:05 5 048 4

Гари Линекер за Меси: Все още ли има дебат?

  • гари линекер-
  • аржентина-
  • лионел меси-
  • футбол-
  • кристиано роналдо-
  • мондиал 2022-
  • катар 2022

35-годишният Меси подобри и рекорда за най-много попадения с националната фланелка, задминавайки Габриел Батистута, който имаше 10 гола на световни първенства

Гари Линекер за Меси: Все още ли има дебат? - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Аржентина - Лионел Меси, направи пореден много силен мач и поведе "гаучосите" към финала на Мондиал 2022.

Меси отбеляза първото попадение в полуфиналния сблъсък, а след това асистира на два пъти, намирайки Хулиан Алварес. По този начин Аржентина победи с 3:0 Хърватия и вече чака на финал в Катар.

35-годишният Меси подобри и рекорда за най-много попадения с националната фланелка, задминавайки Габриел Батистута, който имаше 10 гола на световни първенства. Лео вече има 11.

Много специалисти се обединиха около мнението, че дебатът за най-добър футболист между Меси и Роналдо, вече е приключил. Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, бе един от многото, които изразиха възхищението си от Лионел Меси.

Друг негов колега - Гари Линекер, също използва социалните мрежи, за да зададе един много важен въпрос: "Все още ли има дебат?", визирайки вечния въпрос във футбола кой е по-добрият футболист между Меси и Кристиано Роналдо.

Друг телевизионен водещ по Sky Sports - Джеф Стелинг, дори се обърна към Пиърс Морган, който направи скандалното интервюто с Роналдо, а след това обяви португалецът за най-добрият футболист в света. Той нареди Марадона на второ място, а Меси чак на трето.

Португалия и Кристиано Роналдо напуснаха Световното първенство, след като загубиха на четвъртфинал от Мароко с 0:1. "Атласките лъвове" ще спорят с Франция по-късно днес на 14-ти декември за място на финала, където отборът на Аржентина чака.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аржентинците са като клоуни -

    17 19 Отговор
    падат сами с артистичност, на която биха завидели Дори мнозина. Меси в мача с хърватите се пльосна 2 пъти без никой да го е пипнал. Нямаше дузпа, нападателя съзнателно се блъсна в крака на неподвижния вратар. Италианските съдии са най-подкупни !
  • 2 Тази вечер мача ще е продължения

    12 10 Отговор
    Победителят трябва да бъде изтощен за финала, за да може Лео с "божия помощ" да направи Аржентина шампион, както друг я беше направил преди години с "божията ръка"! Амин!
  • 3 Никаква

    8 12 Отговор
    Дузпа. Жа Барът дори не се напрегна да види ситуацията с ВАР. А хърватите си беха шаранчета наивни до глупост.
  • 4 След

    4 3 Отговор
    Оная златна топка кликата може да дебатира помежду си Меси, не е нужно да се плюнчат навсякъде из интернет. То само като погледнеш отгоре айсберга и видиш къде и защо е световното може само бегло да си представиш какво е най долу