13 Декември, 2022 09:36 3 063 7

Сериозен обрат: Близнаци молят да се върнат на "Герена"

  • близнаци-
  • левски-
  • цска 1948-
  • симеон василев-
  • виктор василев-
  • футбол

Както много други обещаващи играчи и те решиха да се поддадат на изкушенията, които предлагат от ЦСКА 1948

Сериозен обрат: Близнаци молят да се върнат на "Герена" - 1

Сериозен обрат е настъпил с двама от най-обещаващите млади играчи, които избягаха от Левски през лятото. Става дума за близнаците Симеон и Виктор Василеви. Както много други обещаващи играчи и те решиха да се поддадат на изкушенията, които предлагат от ЦСКА 1948. "Червените" са безскрупулни в търсенето на таланти. И нищо не ги спира пред целта за привличане на футболиситте, които са набелязали. Твърди се дори, че това е станало и срещу сериозни парични стимули в този случай. Близнаците са били изкушени с по 3000 лева на калпак във вид на стипентия.

"Приветсваме в клуба братята Симеон и Виктор Василеви, които идват при "червените" от детско-юношеската школа на Левски. Двамата са на 15 годишна възраст и доскоро бяха част от състава до 17 години на клуба, с който играха в Елитната група до 17 години. Те имат и двубои в Елитната група до 15 години. Симеон се подвизава най-често като външен полузащитник и крило, докато брат му Виктор е най-полезен в средата на терена като дефанзивен полузащитник. Те вече записаха участия и в контролни срещи с първия отбор на Левски. Братя Василеви вече са носили и екипа на юношеския национален отбор на България до 17 години", радваха се "червените".

Василеви обаче са останали разочаровани, че нямат същото влияние, каквото са имали на "Герена" и напират да се върнат там. Не е ясно дали обаче това ще се случи, тъй като в Левски не обичат бегълците.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    8 4 Отговор
    Вън. Предатели. Еничари. Край. Опозориха ЛЕВСКИ. ЧАООООООО. Парите не са всичко на тези години. Родителите също са виновни...позор

    Коментиран от #2, #6

  • 2 Стоян Александров

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Да се видят колко много им приличат червените ПРЕДАТЕЛСКИ фанелки ! Това е предатели. Нека да служат за пример за долно предателство на всички останали в България ,, ГЕНИЯЛНИ ФУТБОЛЕРЧЕТА ПРЕДАТЕЛИ "....Да се махат от Левски, Левски не е просто футболен клуб, Левски е религия....

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Внос / Износ

    2 2 Отговор
    Колко тъпо обяснение? Няма ли нужното влияние, но имат по 3000 лв на 15, 16 години.
    В Левски щяха да бягат за слава и да плащат такса на клуба, защото е фалирал.
  • 6 Невежо Говедо

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Я Млък .
  • 7 Редактор

    0 0 Отговор
    Информация, появила се в публичното пространство - "изпъстрена" с правописни грешки, е доказателство, за "журналистическото" нивото на този " сайт"! 0!