Last news in Fakti

15 Декември, 2022 21:03 6 092 8

Стилиян Петров към Емил Костадинов: Откъде този страх?

  • стилиян петров-
  • емил костадинов-
  • бфс

Двамата продължават да си комуникират през социалните мрежи и медиите

Стилиян Петров към Емил Костадинов: Откъде този страх? - 1
Снимка: БГНЕС

Стилиян Петров отговори на поредната нападка от страна на Емил Костадинов, който по-рано през седмицата разкритикува Димитър Бербатов за статута му на кандидат-президент. Бившият капитан на Селтик и Астън Вила реши да направи публикация в социалните мрежи с обръщение към действащия вицепрезидент на БФС.

Отново ставаме свидетели на паническия страх в някои хора от БФС. Откъде този страх, хора? Нормална процедура в целия свят (но не и у нас) - когато се провалиш, си носиш последствията“, написа „Стенли“ във Facebook.

Той насочи вниманието към постоянните закани от настоящото ръководство на съюза, че ще реализира идеите си за възвръщане славата на българския футбол, но тези процеси продължават вече цели 17 години, в които любимият у нас спорт изгуби почти всичките си симпатизанти. Останали са само неколцина в „синьо“ и „червено“, които служат само за наказания с поведението си по трибуните, докато властимащите смятат, че решението е в една или друга глоба.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    8 26 Отговор
    Поредният мераклия за държавна софра :)
  • 2 тома

    34 2 Отговор
    Страхът на емо е че с осми клас може да стане само овчар ако го издухат от бфс

    Коментиран от #3, #6

  • 3 РЕАЛИСТ

    8 35 Отговор

    До коментар #2 от "тома":

    Емо вкара страхотен гол в 89-тата минута на Парк де Пренс и България отиде на Световно, където стана 4-та. Паметник трябва да издигнат на Емо. Стилиян е страхотен, но тръгна по лош път, като влезе в кликата на Бербатов. И двамата не се опитват да станат треньори, а искат постове в БФС. Живеят на лаврите си.

    Коментиран от #4, #5, #8

  • 4 един

    32 4 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    И като е вкарал страхотен гол,сега цял живот държавата трябва да го носи на гърба си според тебе!?Футбола ни затъва от година на година все повече,националния отбор го няма нито на европейско нито на световно,но Емо Костадинов бил вкарал златен гол и трябва да му издигнем паметник!А ве нямат ли свършване тия комунисти в тая държава ве,седнали на държавната софра и цял живот лапат кюфтета!
  • 5 Ами сладки са паричките (къде отчетни,

    9 13 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    къде безотчетни)От УЕФА,ФИФА,ФАФА ,ФИФА,МУФА..
    Отделно от министерството на спорта,БФС..
    Толкова,ли огладняха тия,бе?!Смешни станаха .
    Не,че от сегашните става нещо,но поне навремето носиха радост на нацията.
  • 6 Коко Н

    1 6 Отговор

    До коментар #2 от "тома":

    Лъжеш!
    Завърши Механотехникума.
    За една година беше изиграл 180 мача.
  • 7 Батето

    18 3 Отговор
    Емо е пияница.Единственото му качество в националния отбор беше,че се търкаляше като заклан петел и печелеше фаул или дузпа.Вкара важен гол,след пас на Чичовото.Евала.Ама,не може цял живот да лежи на стари лаври.
  • 8 Петко

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "РЕАЛИСТ":

    А Емил Костадинов,Борислав Михайлов,и Данчо Лечков,да не би да са станали треньори?Като пишеш нещо,и правиш сравнения,поне помисли,ако изобщо можеш да мислиш.