Last news in Fakti

20 Декември, 2022 13:05 5 428 26

Във Франция с грозна подигравка с Меси

  • лионел меси-
  • футбол-
  • франция-
  • подигравка

Използвали фланелка от резервния екип на ПСЖ с името и номера на аржентинеца за изтривалка на входа на заведението

Във Франция с грозна подигравка с Меси - 1
Снимка: БГНЕС

Във Франция със сигурност има хора, които са ядосани на аржентинската суперзвезда Лионел Меси след победата на “Албиселесте” над “петлите” във финала на Световното първенство в Катар. Именно нападателят на Пари Сен Жермен беше с голяма заслуга за успеха на “гаучосите” в епичния сблъсък, вкарвайки два гола, а след това беше точен и при изпълнението на дузпи, което донесе трофея на Аржентина.

През последните часове в социалните мрежи беше разпространена снимка как във френски бар са решили да си отмъстят на Меси по много грозен начин. Оттам са използвали фланелка от резервния екип на ПСЖ с името и номера на аржентинеца за изтривалка на входа на заведението. До постланата на пода фланелка има и следния надпис: “Не забравяйте да си избършете краката на влизане”. Както се вижда, клиентите на бара са последвали инструкциите, тъй като бялата фланелка има явни следи от множество стъпквания.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Може

    62 9 Отговор
    Ама много тъмносиния отбор на съотечествениците на Луй 16 от Африка са втори, ако ще и изтривалка на Марадона да си сложат...
    Щом ги топли, да си се топлят...
  • 2 Гласове от зайчарника в Банкя

    43 7 Отговор
    Всеки си прави реклама на гърба на Меси, както може, Бацо и той!
    Кое е по-голяма обида тениска бърсалка или политик да се сравнява с Меси?
  • 3 Българин

    68 8 Отговор
    ЧЕРНА Франция се присмива на БЯЛА Аржентина....хахаха, смях в залата.
  • 4 старец

    59 7 Отговор
    Живея от 50 години в Белгия и затова зная какво говоря. Няма по-гадна нация от френската. Французите живеят още от наполеоново време с мисълта, че са най-велики, но фактически са нечистоплътни и тъпи. Бях на мача когато Костодинов им заби гол в последните секунди. Всички около мене французи се подиграваха по време на целия мач, като казваха , че българите са изостанали и не могат да се мерят с тях. Но Костадинов ги накара да онемеят. И тогава АЗ се смях, но показах българската култура и не зе изсмях злобно като тях. Прото се усмихнах, напуснах стадиона и се смех с гщлас в колата навръщане към Белгия. И още нещо: Белгия ликуваше след победата на Аржентина.

    Коментиран от #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Соваж бейби

    12 9 Отговор
    Ееее ,това вече е глупаво !Но Меси няма да намери отново в Франция онези фенове които имаше !Не заради нещо друго ,ами много грозно впечатление направи с общата снимка тримата индяно африкански аржентинци с еМбапето/подчертавам защото виждам коментари някой наблягат за произхода на едните и си мислят че другите са бели може би европейски граждани / ,и това са спортисти уж нали има друга идея и спорта /не на дискриминация ..../.Много го обичах и аз ,но звездите трябва да внимават какво казват и правят защото могат мигновено да си загубят хиляди фенове !При положение че Меси е пил и ял с тези френски футбилисти и работи в Франция ,30 милиона французи са гледали финала ,който е франсе или такива като мен живеещи в две държави в душата ,това и да не ми е родината все пак имам уважение и не толерирам такива постъпки !
  • 7 Гост

    37 5 Отговор
    Дребни и жалки душици, които не могат да приемат с достойнство поражението.
  • 8 Реалист

    22 2 Отговор
    Кои ли играха на финала?

    Коментиран от #14

  • 9 Соваж бейби

    7 12 Отговор

    До коментар #4 от "старец":

    Айде ,айде то пък пържените картофи сте много различни?Не ми пиши за белгииски кпмплекси че мога много примери да ти дам !Все гледате в френската чиния и двор и се опитвате да се конкурирате .Дори и в рапа сте нула ,благодари се че ви подариха наградата първия Париж и Марсей -
    Nouvelle école ,а за белгииската Shay нямам думи ,нашите фолк в България диви са по умни и по добре се обличат тази е жива излагация !

    Коментиран от #10, #13

  • 10 Лудия

    25 5 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Човека е българин! Изкарва си хляба в Белгия! Вземи си малко колумбийски материал щото сегашния ти бърка тиквата! Ти като четеш влиза ти нещо във вестибуларната топка?

    Коментиран от #15

  • 11 Хи хи хи

    16 3 Отговор
    Вратарчето пак ще им покаже ония жест...
  • 12 Гост

    31 4 Отговор
    Франсетата са комплексари. Страшно ме разсмя коментаторът на мача, който каза, че си проличал победителският ген на французите. Те били аристократи и не се давали лесно. Били научени да побеждават, това им било в културата. А на терена френският отбор се състои от африканци.
  • 13 Гост

    18 0 Отговор

    До коментар #9 от "Соваж бейби":

    Французин и рап - хахахахахахахахаха

    Коментиран от #17

  • 14 Гост

    30 5 Отговор

    До коментар #8 от "Реалист":

    На финала бяха Аржентина срещу Африка.
  • 15 Соваж бейби

    4 12 Отговор

    До коментар #10 от "Лудия":

    Аз да не съм от тук ве уеш?Нали чета какво пише прави кратко пояснение че белгииците са нещо велико ,и виждам как правят опити да се конкурират във всичко с французите .Ама не става ,и все още си говорят френски език част от Белгия.Имат само най добрата марка бира Leffe,не съм чела историята но е възможно и тя да е създаена с участие на франсе .Знам какво пиша не ми опинарай с глупав отговор ,когато греша винаги се извинявам не задълбавам в глупав спор.

    Коментиран от #16, #18

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Соваж бейби

    1 5 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Има няма ти изброявам имена ,Bande Organisée
    По проект на Джул/този е царя ,на рапа най добрият / не мога напиша на български все грешно ще излезе или Джуль -един от най-големите хитове в историята и закотвено в историята на френския рап
    2020.Чак американците завидиха ,марейският рап са най добри .Мога ти пиша до утре няма смисъл не пропускам и концерти с дъщерята на най добрите .Много от момчетата в рапа са и добри артисти имат хубави филми .Белгия си има само Hamza само с една песен Hamza - God Bless feat. Damso дори и тя е с друго участие .

    Коментиран от #19

  • 18 Альооо

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "Соваж бейби":

    А от къде си? От Луната,като всяко маке или от още по далече?Кога стана калайджия,кога ти почерня задника рапърски.
  • 19 Само питам

    13 2 Отговор

    До коментар #17 от "Соваж бейби":

    От коя част на Африка си- от Алжир или Мали? Евроараб или евронигер си?

    Коментиран от #20

  • 20 Соваж бейби

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "Само питам":

    От няма и какво да добавиш освен белгииската бира за нещо хубаво,пишеш глупости!Не толерирам расизъм защото и аз както много хора не живея в родината си ,чужденец в чужда държава !Мъчя се да се сетя ,сещам се за Джони Холидей също голям човек но по старо поколение и велик,с белгииски ген,друго интересно освен картофи и бира от Белгия ?
  • 21 Радостин

    10 1 Отговор
    Помнят се победителите, тази селска постъпка след два дни никой няма да я помни. Африканция сигурно са фенове на Пеналдо
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 цеко

    3 4 Отговор
    Какво няма да са ядосани и мачове и бокс и изобщо целия спорт е нагласен!
    Вече не ми е кеф да гледам - колко драматичен само финал с дузпи ... много драматично и накрая Аржентина...
    Ми супер сценарии а колко хора загубиха пари при залози некой знае ли ?
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Бачо Киро

    3 1 Отговор
    Че французите защо се ядосват? Отборът на Северна Африка загуби от Аржентина. Вярно, че 5-6 френски момчета играят в същия отбор, но това е капка в морето.
    Тук разни от Горно Нанадолнище се изявяват като французи и дават акъл... Няма значение къде "работи" Меси - Световната купа с националния отбор на страната е най-великият момент за един атлет. Само пълен загубеняк може да смята, че дължи нещо на Франция в мач срещу тях, понеже работел там ... Разбирам, че персоната, коментираща тук, се изживява като правнук на Наполеон, защото живее и слугува във Франция, но за разлика от него/нея Меси е в доста по-различно положение.