Last news in Fakti

21 Декември, 2022 14:30 1 388 8

Станимир Стоилов: Имаме милионни оферти в евро за наши футболисти

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • оферти-
  • трансфер

На 1-и януари тази година имахме оферти за 0 лева

Станимир Стоилов: Имаме милионни оферти в евро за наши футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов, призна, че в клуба има милионни оферти в евро за играчи на "сините". Той добави, че това е показателно за израстването на клуба във всяко направление.

"На 1-и януари тази година имахме оферти за 0 лева. Сега в момента имаме милионни оферти в евро. Това е показателно за израстването на клуба във всяко едно направление. Ако се продаде някой от играчите, трябва да мислим за заместници, а това в момента е немислимо, защото бюджета е стриктно фиксиран", заяви Станимир Стоилов пред NOVA.

Цялото интервю на Мъри може да гледате тази вечер в предаването "Домът на футбола" от 19:00 часа.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    16 4 Отговор
    И тоя издуха гарнитурата
  • 2 4444

    19 3 Отговор
    Не знам кой по голям измамник Насо или тоя.
  • 3 Стоян Александров

    13 4 Отговор
    Лъжешшшш, лъжешшшш. Нямаш никалви оферти. Фалирали сте. Левскар съм, радвал съм се на успехите ти Мъри, ама сега лъжешшшшш. Не те ли е срам бе ? За пари с Насю сте готови и майките си да продадете. И кой е този тооооолкова желан футболист ? Есинствен циганина е по- различим. Останалите са не просто слаби, ами са си чисти аматьори. За посредствен отбор от втората полувина на таблицата с посредствени футболери НИКОЙ ЕДНА СТОТИНКА НЯМА ДА ВИ ДАДЕ. СТИГА ЛЪГА, СТИГА МАМИ. РАЗКАРАЙ ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ. ИНАЧЕ СИ ОБРЕЧЕН ЗА ЗАБРАВА И УНИЖЕНИЕ ПРЕДИ ТОВА. МЪРИ ЗАПОМНИ ЕДНО ОТ МЕН : АКО ПРОДЪЛЖИШ ТАКА ЩЕ БЪДЕШ ИЗХВЪРЛЕН НА БУНИЩЕТО ОТ ТАМ ОТ КЪДЕТО ДОЙДЕ. И В ХАСКОВО НЯМА ДА ТЕ ВЗЕМАТ ЗА ТРЕНЬОР НА ДЕТСКИЯ ОТБОР. СКОРО МЪРИ ЩЕ ПРИКЛЮЧИШ С ТРЕНЬОРСТВОТО И ВИНАТА ЩЕ Е ИЗЦЯЛО В ТЕБ....СМЕШЕН СИ ВЕЧЕ...

    Коментиран от #4

  • 4 Още

    10 2 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Браво стока,леко по леко мърко започвате да го разкривате
  • 5 Леле,леле

    13 2 Отговор
    Какви оферти бе ? Кой ще купи куци коне ? Тоя е взел да шмърка явно.
  • 6 Шмекер Мъри

    7 1 Отговор
    Мъри е шмекер, размечтал се около празниците. Няма оферти за играчи, ами е имало запитване за правата на един единствен играч и не са предлагани милиони за него ....
  • 7 Дано

    5 2 Отговор
    Наско, който сам води преговори с милиардерите с коли под наем го е разказал този свой сън на Мъри, а последният ни го пробутва за Коледа! Е, дано дядо Коледа някога, някога, някога да донесе добра вест и на Герена!
  • 8 Оле Оле

    4 1 Отговор
    ЩЕ СПИМ СПОКОЙНО! С получените милиони си купуваме Мбапе, че да имаме някой да вкарва голове. Само Левски!