Last news in Fakti

23 Декември, 2022 12:12 2 745 2

26-годишна жена стана жертва на ужасна смърт на състезание

  • кон-
  • инцидент-
  • състезание-
  • спорт-
  • меган тейлър

При един от завоите тя пада от седлото на своя жребец и за нещастие веднага след това е връхлетяна от друг състезателен кон

26-годишна жена стана жертва на ужасна смърт на състезание - 1

26-годишна жена стана жертва на ужасна смърт, след като беше стъпкана от кон. Починалата е Меган Тейлър, а свидетели на ужасния инцидент са станали стотиците зрители на състезание.

Тейлър е била една от участничките в конните надбягвания в Ашбъртън (Нова Зеландия). При един от завоите тя пада от седлото на своя жребец и за нещастие веднага след това е връхлетяна от друг състезателен кон.

Меган Тейлър е починала на мястото на инцидента, констатирали притеклите се на помощ медицински екипи. Състезанието моментално е прекратено.

През кариерата си Тейлър има 16 победи в 236 конни състезания.

26-годишна жена стана жертва на ужасна смърт на състезание


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соваж бейби

    6 4 Отговор
    Жалко за момичето,красиви животни ама като спорт е кофти,има десетки които остават инвалиди за цял живот.Като цяло спорта не е хубаво нещо,помпят те с химия и разни наранявания ,не знам аз как има родители да си мотивират децата да спортуват като професия ?Освен за развлечение сърф ,тенис ,малките понита за деца ,скоро имаше нещастен случай,мотокрос ...Моите не ги мотиварм даже се страхувам и ги държа далеко от такива спортни мераци.
  • 2 А коня

    1 1 Отговор
    има ли застраховка гражданска отговорност?