Last news in Fakti

24 Декември, 2022 11:30 1 479 5

Джокович се надява на гостоприемно посрещане в Австралия

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • australian open

Джокович пропусна последното издание на турнира, след като бе депортиран от Австралия заради липсата на задължителната за страната ваксина срещу КОВИД-19

Джокович се надява на гостоприемно посрещане в Австралия - 1
Снимка: БГНЕС

Сръбският тенисист Новак Джокович, 21-кратен победител на турнири от Големия шлем, се надява на гостоприемно посрещане в Австралия за предстоящото Открито първенство на страната, където е рекордьор с девет титли.

Джокович пропусна последното издание на турнира, след като бе депортиран от Австралия заради липсата на задължителната за страната ваксина срещу КОВИД-19.

"През годините имах голям късмет да се представям силно в Австралия и ми харесва да играя там. След събитията от миналата година се надявам да бъда приет с достойнство и се надявам това да ми помогне да играя добър тенис", каза Джокович, цитиран от "Евроспорт".

"След ситуацията с Откритото първенство на Австралия победата във Финалния турнир на АТП стана още по-важна, предвид обстоятелствата, през които преминахме моят екип, моето семейство и аз. Но усетих, че не съм сам, усетих голяма подкрепа от сърбите. Беше просто въпрос на време да намеря този баланс и оптимална сила в играта си, за да достигна наистина върха и да започна да играя най-добрия тенис, на който съм способен", каза още Джокович.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    7 3 Отговор
    БОЙКОТИРАЙ ГИ ТЕЗИ МУШМОРОЦИ ЗА ПОДИГРАВКАТА И ТОРМОЗА КОЙТО ТИ УСТРОИХА,КАТО ПОСТЛАХА КИЛИМЧЕ НА ПСИХОТО НАДАЛ.
  • 2 Баце

    1 1 Отговор
    По време на управлението на ГРАБ , Джокович нямаше проблеми с Австралия!

    Коментиран от #5

  • 3 зелен петел

    1 3 Отговор
    Айде малко повече кОлтура и да не обиждате Надал!
  • 4 Нолчо

    1 1 Отговор
    Не трябва да пускат Джокович в Австралия.
  • 5 акъл

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баце":

    да, така както докато бяха македонците в Афганистан, талибаните кротуваха.