Last news in Fakti

24 Декември, 2022 10:00 2 327 1

Емблематичен вратар спира с футбола и става шеф в Локо Пд

  • илко пиргов-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • вратар

Собствениците на “смърфовете” вече са провели разговори със стража, като са му предложили няколко опции за неговото бъдеще

Емблематичен вратар спира с футбола и става шеф в Локо Пд - 1
Снимка: БГНЕС

Емблематичният за Локомотив (Пловдив) вратар Илко Пиргов по всяка вероятност ще сложи край на кариерата си през лятото и ще заеме ръководен пост в клуба, пише “Тема Спорт”.

Собствениците на “смърфовете” вече са провели разговори със стража, като са му предложили няколко опции за неговото бъдеще. Те са категорични, че искат да го задържат на “Лаута”, тъй като той е с огромно влияние както сред феновете , така и в съблекалнята.

Все още не е ясно каква позиция ще заеме Пиргов, но има вариант в началото той да бъде назначен за скаут и координатор между ДЮШ и първия отбор.

В същото време стана ясно, че Христо Колев-Бащата вече е неизменна част от екипа на Александър Томаш. Това е станало по настояване на специалиста, който цени мнението на легендата и е държал той постоянно да е до него, а не да изпълнява функции на скаут.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    1 0 Отговор
    Кмета да не е от Локото?