Last news in Fakti

24 Декември, 2022 13:30 1 239 0

Манчестър Юнайтед преподписа с четирима футболисти

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • диого далот-
  • маркъс рашфорд-
  • фред-
  • люк шоу

Всички те досега бяха с контракти с краен срок 30 юни 2023 година, като в тях имаше клауза, според която клубът може да ги продължи с по 12 месеца

Манчестър Юнайтед преподписа с четирима футболисти - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът Ерик тен Хаг обяви официално, че Манчестър Юнайтед е подновил договорите на четирима от играчите - Диого Далот, Маркъс Рашфорд, Фред и Люк Шоу.

Всички те досега бяха с контракти с краен срок 30 юни 2023 година, като в тях имаше клауза, според която клубът може да ги продължи с по 12 месеца. Точно това направиха “червените дяволи”, като сега въпросните договори и на четиримата са до лятото на 2024 година.

Информация за това се появи още преди четири дни. “Да, мога да потвърдя това”, заяви Тен Хаг пред клубния ТВ канал на Юнайтед.

“Щастливи сме, защото отборът ни върви в правилната посока и тези футболисти имат огромен принос за развитието ни”, добави нидерландският специалист.

По принцип и Давид де Хеа е с изтичащ контракт и със същата клауза в него. Според “Телеграф” обаче с него се водят преговори по условията по евентуалното подновявяне.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА