Last news in Fakti

29 Декември, 2022 09:35 1 558 1

Локо Пд прибира още двама от ЦСКА 1948

  • денислав александров-
  • цска 1948-
  • локомотив пловдив-
  • кристофър ачемпонг-
  • тиаго барбоса

Това са полузащитникът Денислав Александров и крайният бранител Кристофър Ачемпонг

Локо Пд прибира още двама от ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

След като по-рано стана ясно, че Локомотив (Пловдив) ще привлече от ЦСКА 1948 бившият юношески национал Тиаго Барбоса, по-късно се появи информация и, че “железничарите” проявяват интерес към други двама футболисти на столичния тим. Това са полузащитникът Денислав Александров и крайният бранител Кристофър Ачемпонг.

“Тема Спорт” предава, че тримата са част от сделката между “червените” и “смърфовете” за Бирсент Карагерен, Матеус да Силва и Райън Бидунга, които трябва да преминат в клуба, домакинстващ на стадиона в Бистрица, който ще плати и 1 млн. евро на Локомотив (Пловдив).

При Ачемпонг интересното е, че той първоначално бе селектиран за професионалния отбор на ЦСКА 1948, но не успя да се наложи и изявите му преминаха към дублиращия тим, който в момента играе във Втора лига. Той е на 22 години и преди да дойде в България се състезаваше в родната си Гана, където защитаваше цветовете на Акра Лайънс от местния шампионат.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Истината

    0 0 Отговор
    ТОТО ОТРОЧЕТАТА СИ ВЪРТЯТ ЕСНИ ИГРАЧИ