Last news in Fakti

19 Декември, 2022 09:53 861 3

ЦСКА 1948 постави цел пред Тодор Янчев - Купата на България

  • тодор янчев-
  • цска 1948-
  • футбол-
  • купа на българия

Ръководството на отбора имаше сериозни амбиции, след като “червените” завършиха есента на третото място в класирането

ЦСКА 1948 постави цел пред Тодор Янчев - Купата на България - 1
Снимка: БГНЕС

Ясно е каква е поставената цел пред новия треньор на ЦСКА 1948 Тодор Янчев, който за пръв път в кариерата си ще води мъжки отбор, пише “Мач Телеграф”. Както е известно, той бе представен от “червените” като наследник на Любослав Пенев, който се раздели с отбора по шокиращ начин. Ей така - от нищото. В последните дни обаче се оказа, че това е плод на конфликти, които са тлеели от известно време.

Ръководството на отбора имаше сериозни амбиции, след като “червените” завършиха есента на третото място в класирането. Сега обаче те са готови да простят на Янчев евентуални неуспехи в първенството. За сметка на това обаче шефовете се надяват, че той ще изведе ЦСКА 1948 до първи трофей на национално ниво, ако не броим титлата за първенец на Втора лига. А това, разбира се, е Купата на България.

Тимът е сред четвъртфиналистите в турнира. Там обаче трябва да се справи с Арда и то в Кърджали. Освен това в битката за този трофей са още Лудогорец и ЦСКА - София. Един от двата отбора със сигурност ще търси утеха в Купата, ако изпусне титлата.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Специалиста

    2 2 Отговор
    Без Супата, този отбор 1стотинка не струва! Да имаш най-добрия треньор раждан някога по тези земи и да го изтърве!

    Коментиран от #3

  • 2 кУмУнист

    2 0 Отговор
    Абе тая купа до миналата година никой не я искаше, била ала бала, сега ще се избият за нея, даже и Лудогорец се хвърля като за последно, че този сезон нещо и съдиите не могат да им помогнат за шампионата.
  • 3 кУмУнист

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Специалиста":

    Кой треньор е най добрия, че нещо не се сещам за някакви успехи на тази медийна звезда. Тоя като треньор за 20 години има 1 купа и 1 шампионат и то не изработени само от него, тоя е може би най неуспешният треньор в България. Я като за теб е толкова велик треньор, ако можеш да ни изброиш някой негов успех, да ни образоваш ако може .