Last news in Fakti

29 Декември, 2022 10:45 2 707 1

Лъжата на Ел Мундо Депортиво за Мбапе и Барселона заля футболния свят

  • килиан мбапе-
  • футбол-
  • барселона-
  • испания-
  • ден на хумора-
  • ел мундо депортиво

Всичко изглеждаше в сферата на фантастиката, ако не беше шега, с която "Мундо" поздрави феновете на хумора в Испания

Лъжата на Ел Мундо Депортиво за Мбапе и Барселона заля футболния свят - 1
Снимка: БГНЕС

Вчера бе ден на хумора в Испания, а спортната преса в страната побърза да си направи майтап с феновете на футбола, но и с чужди медии, които не познават културата на страната и не знаят, че 28 декември е ден на хумора и шегата.

Като еталон в европейската спортна журналистика "Ел Мундо Депортиво" обяви, че бъдещето на Килиан Мбапе е свързано с Барселона напук на Лионел Меси и дори със съдействието на президента на Реал Мадрид Флорентино Перес, който сключил таен пакт с колегата си от Барса Жоан Лапорта и бил съгласен Мбапе да играе за каталунците.

Всичко изглеждаше в сферата на фантастиката, ако не беше шега, с която "Мундо" поздрави феновете на хумора в Испания. А явно и в цяла Европа.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Христина Колева

    0 0 Отговор
    Ама цитирайте източника! в-к "Труд"