29 Декември, 2022 14:30 1 243 2

Ал-Насър иска да привлече и Рамос заедно с Роналдо

  • серхио рамос-
  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал-насър-
  • трансфер

Контрактът на Рамос с парижани изтича на 30 юни

 Ал-Насър иска да привлече и Рамос заедно с Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС

Клубът от Саудитска Арабия Ал-Насър очаква пристигането на Кристиано Роландо, когато се надява да представи официално в първия ден от 2023 година. Амбицията на собствениците обаче не се изчерпва с привличането на петкратния носител на „Златната топка“.

Според „Марка“ богатите саудитци искат да докарат в Ал-Насър и други големи звезди на световния футбол. Следващата им цел е бранителят на Пари Сен Жермен Серхио Рамос. Босовете на Ал-Насър ще се опитат да убедят испанеца да се присъедини към клуба през следващото лято.

Контрактът на Рамос с парижани изтича на 30 юни, но след като през този сезон той се пребори за титулярното място в отбора на Галтие, желанието му е да продължи да играе на най-високо ниво в Европа. Собствениците на Ал-Насър обаче вярват, че могат да бъдат достатъчно убедителни.

Твърди се, че от вчера президентът и главният изпълнителен директор на Ал-Насър са в Мадрид, за да финилизират възможно най-скоро сделката с Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Герак Митко

    1 1 Отговор
    Защо от Ал Насър, направиха изявление, че не знаят за интерес към Роналдо.
  • 2 Роналдо е центаджия

    1 1 Отговор
    Меси е краля на футбола.