3 Януари, 2023 06:16 1 109 1

Саудитци надцакват турци от Сундберг

  • ноа сонко сундберг-
  • левски-
  • футбол-
  • саудитска арабия-
  • ал-фейха

Със сигурност оферта от арабската държава вече ще предизвика още по-голям интерес за всеки един футболист, откакто с тима на Ал-Насър подписа суперзвездата Кристиано Роналдо

Саудитци надцакват турци от Сундберг - 1
Снимка: БГНЕС

Левски почти сигурно ще осъществи доходоносен изходящ трансфер през тази зима, пише “Тема Спорт”. Твърди се, че гамбийският национал Ноа Сонко Сундберг ще продължи кариерата си в Турция, като към него има интерес както от елитни клубове, така и от втородивизионни такива.

В южната ни съседка обаче съобщават, че централният бранител може и да не заиграе при тях. Причината е потенциална оферта от Саудитска Арабия, която е в пъти по-добра, най-вече откъм личните условия за играча.

Твърди се, че мераклиите за Сонко са от Ал-Фейха - отбор, намиращ се на 12-о място във временното класиране. Наставник на тима е сърбинът Вук Рашович, който чрез свои сънародници е проучил в детайли представянето на бранителя.

Със сигурност оферта от арабската държава вече ще предизвика още по-голям интерес за всеки един футболист, откакто с тима на Ал-Насър подписа суперзвездата Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 0 Отговор
    ФУТБОЛЪТ е вече БИЗНЕС