4 Януари, 2023 09:36 3 462 3

Треньорът на Арсенал обезумя в края на мача с Нюкасъл (ВИДЕО)

  • арсенал-
  • микел артета-
  • нюкасъл-
  • нюкасъл юнайтед-
  • футбол-
  • висша лига

Нападките бяха заради поведението на испанеца край тъчнилията

Треньорът на Арсенал обезумя в края на мача с Нюкасъл (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Арсенал Микел Артета беше подложен на сериозни атаки от страна фенове, след като тимът му направи нулево равенство с Нюкасъл и пропусна да увеличи аванса си пред Манчестър Сити в класирането на Висшата лига.

Нападките бяха заради поведението на испанеца край тъчнилията, когато той протестираше за неотсъдена дузпа в края на мача, когато топката срещна ръката на Джейкъб Мърфи след центриране на Гранит Джака.

Съдията Анди Мадли прецени, че няма основания за 11-метров наказателен удар. Това обаче вбеси Артета, който първо потърси сметка от четвъртия съдия, а след това едва не стигна до саморазправа с мениджъра на Нюкасъл Еди Хау.

„Няма ли някой най-сетне да укроти Артета? Той е позор. Тотално губи контрол по време на мачовете“, коментира Ричард Аджкийс в „Туитър“.

„Вижте го как реагира, когато едно положение не е отсъдено в полза на Арсенал, а повечето решения на реферите винаги са в полза на „топчиите“, допълва друг в социалните мрежи.

„Искам да припомня, че Джеси Марш (б.р. - треньорът на Лийдс) беше изгонен на трибуните заради половината от действията на Артета. Този човек няма поведението на мениджър на голям отбор“, твърди трети потребител на „Туитър“, припомняйки случай от предишния мач за първенство за Арсенал с Лийдс, завършил отново 0:0.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АртЕ-та

    8 5 Отговор
    Тоя смешник Артета, тотално копие на Гуардиола, все едно гледам ранния Ман сити.Копира абсолютно всичко, дори и маниерите му
  • 2 РошаваСврака

    2 2 Отговор
    тоя е луд за вързване, поведението му влияе на футболистите, мача стана тотално груб в определен момент, трябваше да го изгони съдията !!!
  • 3 кавало

    2 1 Отговор
    Еми, прости футболяри. какво очаквате, това им е в генетиката. да не мислите, че ще си общуват за класическа музика. първобитна паплач.