Last news in Fakti

4 Януари, 2023 10:27 3 958 1

Халф на Манчестър Юнайтед с ужасяваща контузия

  • манчестър юнайтед-
  • ерик тен хаг-
  • дони ван де беек-
  • висша лига-
  • контузия-
  • футбол-
  • борнемут

"Червените дяволи" продължават отличната си серия, но за старши треньора на тима - Ерик тен Хаг, имаше и няколко лоши новини по време на мача от Висшата лига

Халф на Манчестър Юнайтед с ужасяваща контузия - 1

Отборът на Манчестър Юнайтед победи с 3:0 Борнемут вторник вечерта. "Червените дяволи" продължават отличната си серия, но за старши треньора на тима - Ерик тен Хаг, имаше и няколко лоши новини по време на мача от Висшата лига.

В края на първото полувреме полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Дони ван де Беек, претърпя ужасяваща контузия след влизане в краката му на футболист от Борнемут. Футболистът на гостите се подхлъзна и това направи влизането му още по-зловещо. Халфът на "червените дяволи" остана на земята, изпитвайки ужасяваща болка, а след това напусна терена със сълзи на очите.

Донякъде добрата новина е, че Ван де Беек излезе самостоятелно и на ходом, въпреки ужасяващото влизане в коляното му. Халфът вече имаше проблеми с контузии, а това е пореден удар, както за него така и за мениджъра на тима, който едва ли ще може да разчита на футболиста си за предстоящите двубои.

"Трябва да изчакаме 24 часа, но нещата не изглеждат добре", заяви Тен Хаг след срещата.

Проблемите за нидерландския специалист не свършиха до там. През второто полувреме и Антони Марсиал бе заменен малко, след като изпита проблеми и накуцваше. Марсиал бе част от двойна смяна, когато в 69-ата минута се появиха Диого Далот и Еланга, но нападателя излезе по-скоро принудително и в опит да се избегне по-сериозен проблем, отколкото тактически. Марсиал е уловен от камерите да се насочва диркетно към тунела, а не към скамейката на отбора.

Това може да е сериозен удар за Манчестър Юнайтед и Ерик тен Хаг, ако Марсиал наистина има някакъв по-сериозен проблем, защото опциите за нападател стават все по-малко, а сред тях са Еланга и Гарначо. "Червените дяволи" активно търсят нападател, който да привлекат през зимния трансферен прозорец, след като Ливърпул им отмъкна Коди Гакпо.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАКТИ вчера писахте за това

    2 0 Отговор
    какво значи новина за вас????