Last news in Fakti

5 Януари, 2023 08:00 3 761 0

Манчестър Юнайтед пуска в продажба каре защитници

  • ерик тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • фил джоунс-
  • аксел туанзебе-
  • брандън уилямс-
  • аарън уан-бисака

Става въпрос за Фил Джоунс, Аксел Туанзебе, Брандън Уилямс и Аарън Уан-Бисака

Манчестър Юнайтед пуска в продажба каре защитници - 1
Снимка:

Манчестър Юнайтед иска да се освободи от четирима защитници през зимнитя трансферен прозорец, твърди "Атлетик". Ерик тен Хаг настоява за продажбата на няколко футболисти, които не влизат в сметките му. Става въпрос за Фил Джоунс, Аксел Туанзебе, Брандън Уилямс и Аарън Уан-Бисака.

От тези четиримата само Уан-Бисака може да бъде "помилван" и да остане в клуба. Напоследък англичанинът получава повече шансове за изява и се представя доста силно, което може да накара Тен Хаг да преосмисли решението си и да го задържи в клуба.

От друга страна пък на "Олд Трафорд" са готови дори на драстични мерки относно Фил Джоунс. В клуба са готови дори да скъсат договора му. 30-годишният централен бранител вече няколко сезона е твърда резерва в клуба, като бе преследван и от сериозни контузии. Затова "червените дяволи" смятат, че е време по един или друг начин да се разделят с него.

За Уилямс и Туанзебе ще се търсят купувачи, но не е изключен и вариантът двамата да бъдат пратени под наем.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА