Last news in Fakti

7 Януари, 2023 16:30 1 388 0

Тотнъм се класира за следващия кръг на ФА Къп след гол на Хари Кейн

  • тотнъм-
  • футбол-
  • фа къп-
  • хари кейн-
  • портсмут

Победа с 1:0 срещу Портсмут

Тотнъм се класира за следващия кръг на ФА Къп след гол на Хари Кейн - 1

Тотнъм записа пестелива домакинска победа с 1:0 над третодивизионния Портсмут и така се класира за четвъртия кръг на ФА Къп.

През първото полувреме “шпорите” изцяло владееха инициативата, но не сътвориха сериозни голови положения. В 49-ата минута Емерсон Роял стреля с глава, но топката се отби в далечната греда.

Само минута по-късно обаче Хари Кейн направи двойно подаване с Райън Сенесньон и вкара победния гол с удар от разстояние, който се оказа и единственият точен изстрел за лондончани в мача. В оставащото време те продължиха да доминират, но и да правят множество пропуски.

Тотнъм се класира за следващия кръг на ФА Къп след гол на Хари Кейн


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА