Last news in Fakti

9 Януари, 2023 09:18 1 151 4

Виктория (Гимараеш) със сериозен интерес към ас на Левски

  • филип кръстев-
  • левски-
  • футбол-
  • виктория гимараеш-
  • португалия

"Сините" са готови да го прежалят, както може да се случи и с Андриан Краев

Виктория (Гимараеш) със сериозен интерес към ас на Левски - 1
Снимка: БГНЕС

След като вчера стана ясно, че Левски остава без един от основните си футболисти в халфовата линия в лицето на Георги Миланов, който премина в отбора от ОАЕ Ал Джафра, сега "сините" може да изгубят и още един ключов футболист в лицето на Филип Кръстев, споделя "Мач Телеграф".

И той може да се каже, че с единия крак е извън "Герена", макар да се води преотстъпен там до края на сезона. Все по-големи обаче са шансовете през пролетта той да играе в чужбина. Причината е, че съществува възможност да се пробва в първенството на Португалия, където интерес към него проявява Виктория (Гимараеш).

От Ломел, който държи правата му, искат да видят дали Кръстев ще успее да излезе най-после от зоната си на комфорт, каквато е в България. Както е известно, преди да дойде в Левски кариерата му бе в застой. Той бе пратен в Троа, където обаче предимно търкаше резеврната скамейка.

"Сините" са готови да го прежалят, както може да се случи и с Андриан Краев. Последният пък е спряган за трансфер в Унгария, Турция или Израел. На "Герена" се надяват, че около Краев развръзката също ще настъпи бързо, за да се знае дали Станимир Стоилов ще трябва да привлича още един халф. В Левски освен това имат и доста младоци, на които им е време да покажат, че не случайно са в отбора и да заиграят по-сериозна роля при мъжете.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    2 2 Отговор
    Мале че ас...цял асак даже......даже и без пари да го земат пак ще са на загуба .....
  • 2 Хаха

    3 2 Отговор
    Знаех си , че ще се намери отбор , който ще предложи повече от 1000 € за играч на Лесни. В Лесни всички са асове. По два за лев.

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "Хаха":

    А в МЕНТЕТО как е?

    Коментиран от #4

  • 4 антрашпиц

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Ами на първо място е , ам вий ....споко, недей муча много..