9 Януари, 2023 23:55 1 078 1

Билбао пропиля куп възможности, за да подари точка на Осасуна

  • атлетик билбао-
  • осасуна

„Баските“ пропуснаха шанса си за атака на топ 4

Билбао пропиля куп възможности, за да подари точка на Осасуна - 1
Снимка: БГНЕС

Атлетик Билбао пропиля цели 17 голови положения срещу Осасуна, за да може последната среща от 16 кръг на Примера Дивизион да завърши при нулево равенство.

Гостите рядко минаваха централна линия на терена и определено могат да са доволни, че се прибират с нещо от „Сан Мамес“.

„Баските“ междувременно изпуснаха шанса си, за да се наредят в битката за топ 4 след поражението на Атлетико Мадрид с 0:1 от Барселона през уикенда.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    ПЕЛЕ е СНИМАН В СЪБЛЕКАЛНЯТА НА СТАДИОН ВАСИЛ ЛВСКИ ПРЕЗ 1959 ГОДИНА СНИМКАТА е от ИЗВЕСТНИЯ ЖУРНАЛИСТ ПАВЕЛ СТАНЧЕВ ИНФОТО е от 24 ЧАСА