Last news in Fakti

10 Януари, 2023 06:19 1 544 2

Агуеро се завръща в игра

  • серхио агуеро-
  • ноче амарийя-
  • барселона де гуаякил-
  • футбол-
  • турнир-
  • приятелски мач

Нямам търпение за "Ноче Амарийя", за да се позабавляваме и да си прекараме добре с феновете на Барселона

Агуеро се завръща в игра - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Атлетико Мадрид, Манчестър Сити и Барселона Серхио Агуеро ще се завърне в игра. Това разкри самият той. 34-годишният аржентинец обаче няма да възобновява кариерата си, а ще вземе участие в традиционния приятелски мач "Ноче Амарийя" на еквадорския клуб Барселона де Гуаякил.

"Нямам търпение за "Ноче Амарийя", за да се позабавляваме и да си прекараме добре с феновете на Барселона. Постоянно имам прегледи при кардиолог, чувствам се добре и вече поднових тренировки, така че ще мога да играя на "Ноче Амарийя". Надявам се да се позабавлявам отново на терена", сподели Агуеро.

Аржентинецът се наложи да прекрати кариерата си по медицински причини в края на 2021 година, малко след трансфера си в испанския гранд Барселона. Тогава той бе диагностициран със сърдечна аритмия и сам реши, че е време да окачи обувките.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Президента на Реал Твърдица

    2 1 Отговор
    Елате и с нас да играете, добре ще си изкараме, ако ни биете, юнаците от трибуните ще се погрижат цял живот да помните този мач!
  • 2 тиквенсониада

    2 0 Отговор
    А бат Бойко- българския Меси , кога ще се завърне в играта ? Хайде , че отдавна не сме се смяли как играе футбол и как бие дузпи !