10 Януари, 2023 12:30 1 798 0

Антъни Джошуа се завръща на ринга срещу малко известен австралиец

  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • спорт-
  • демзи маккийн

Маккийн е без поражение в тежка категория

Антъни Джошуа се завръща на ринга срещу малко известен австралиец  - 1

Боксовата супер звезда Антъни Джошуа обмисля завръщането си на ринга след поражението от Олександър Усик през август миналата година. Ей Джей загуби за втори пореден път от украинеца и вече има 3 загуби в последните си 5 мача в тежка категория. Британецът не се договори с Тайсън Фюри за „Битката на Британия“ и сега обмисля вариантите за съперник при завръщането си на ринга. Спрягаха се имена като Дилиън Уайт, Дионтей Уайлдър, Джо Джойс, но най-вероятно противник ще бъде малко известният австралиец Демзи Маккийн.

Маккийн е без поражение в тежка категория. На 33 години е и го наричат Кулата на терора. Битката ще е през април, пише „Дейли Мейл“, цитирайки британския специалист Адъм Катерал.

„Казаха ми, че Джошуа ще се бие с Демзи Маккийн – австралийското момче. През април. Това ще е боят за завръщането му“, обяви Катерал.

Демзи Маккийн е на 10-о място в ранглистата на WBO и 11-и на IBF. Журналистът Гарет Дейвис също говори за този бой снощи.

„Най-вероятно ще е в Лондон в О2. Сигурно ще завърши с нокаут за Джошуа в рамките на 2-3 рунда“, обяви Дейвис.

Маккийн има 22 мача и 22 победи дотук с 14 нокаута. Един от най-известните му успехи бе над UFC звездата Таи Туиваса. Самият австралиец публично обяви, че иска да срещне Джошуа през октомври, след като спечели Междуконтиненталната титла в тежка категория на IBF.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА