Last news in Fakti

11 Януари, 2023 06:20 4 424 1

Следващият съперник на Джошуа се закани: Имам качествата да го пенсионирам!

  • антъни джошуа-
  • демзи маккийн-
  • бокс-
  • спорт

Австралийският боксьор няма загуба в 22-ата си боя, като 14 от тях е спечелил с нокаут

Следващият съперник на Джошуа се закани: Имам качествата да го пенсионирам! - 1
Снимка:

Британската звезда Антъни Джошуа преговаря с австралиеца Демзи МакКийн за следващата си битка. Джошуа загуби на два пъти от Олександър Усик и сега ще се опита да се върне към победите на ринга.

Непобеденият австралиец, въпреки че е слаган под нивото на Джошуа, се закани, че може да е "човекът, който ще пенсионира Джошуа". Австралийският боксьор няма загуба в 22-ата си боя, като 14 от тях е спечелил с нокаут.

"Аз мога да бъда човекът, който ще пенсионира Джошуа. И вярвам, че съм способен на това. Мисля обаче че в него има още желание за борба. Хората не го уважават достатъчно и това което прави за бокса. Джошуа е едно от най-големите имена в бокса сега и всеки иска да се изправи срещу него, включително и аз. Три загуби? Трябва ли още да продължава, след като вече си е уредил живота?", сподели МакКийн пред SkySports.

"Сигурно още се съмнява в себе си. Но кой не би го правил, ако е на върха, под прожекторите и всички тези критики. Определено имам уменията да го пенсионирам", допълни австралиецът.

"Единственото ми притеснение е, че той няма да иска да се бие срещу боксьор с обратен гард като мен. Светът е полудял и тези така наречени шампиони не искат да срещат боксьори като мен. Надявам се, че този път Джошуа ще покаже мъжество и ще се бие. Правили сме спаринги с него и той знае, че ще е трудна битка", сподели боксьорът.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чиста

    4 4 Отговор
    Случайност беше победата над нашия Пулев.