Last news in Fakti

12 Януари, 2023 12:30 1 100 1

Медийна сензация се прицели в бой с Конър Макгрегър

  • ksi-
  • джейк пол-
  • конър макгрегър-
  • кошмара-
  • спорт-
  • мма

Кошмара, както наричат ютубъра KSI ще се бие за първи път тази година в събота срещу Фейз Темпър в шеструндов мач на Уембли Арина

 Медийна сензация се прицели в бой с Конър Макгрегър - 1

Медийната сензация KSI обяви, че първо иска да се разправи с Джейк Пол, а след това да се изправи на ринга срещу звездата на UFC Конър Макгрегър. Кошмара, както наричат ютубъра KSI ще се бие за първи път тази година в събота срещу Фейз Темпър в шеструндов мач на Уембли Арина. Първоначално звездата на Bellator Дилън Данис бе определен за противник, но той се отказа 10 дни преди събитието и сега противник ще е Темпър, чието истинско име е Томас Оливейра.

KSI има големи амбиции за 2023 г. Първата е да се изправи срещу друг популярен от мрежата персонаж превърнал се в боксьор – Джейк Пол. А след това Кошмара иска да се бие с Конър Макгрегър.

„Мислех си, че след като размажа Джейк Пол колко готино ще е да се изправя срещу краля? Вярвам в себе си и мога да се справя с всеки. Не искам да се бия с Артур Бетербиев или Антъни Ярде. Предпочитам да срещна Макгрегър“, обяви KSI.

Ирландската ММА звезда не е бил на ринга от дълго време. Очаква се неговото завръщане през 2023 г. Макгрегър се е боксирал преди – през 2017 г. загуби битката с Флойд Мейуедър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Груйо

    0 0 Отговор
    Фактофрени, оправте си статията, този не е медийна звезда, а звезда от социалните мрежи и по точно Youtuber. Има разлика, поне в Българския език.