Last news in Fakti

11 Януари, 2023 07:00 1 318 2

Идва ли краят на президента на френския футбол?

  • ноел льо гре-
  • патрик антон-
  • футбол-
  • френската футболна федерация

Необходимо е да се изсече проблемът в течение, преди да ни отведе кой знае къде

Идва ли краят на президента на френския футбол? - 1

След като през вчерашния ден стана ясно, че някои от най-високопоставените на Френската футболна федерация искат оставката на президента на организацията - Ноел Льо Гре, председателят на съвета по етика към ФФФ - Патрик Антон, сподели информация, че подобен ход е напълно възможен.

„Призоваваме президента на футболната федерация да се оттегли. Имаме нужда от сила и честност, които за съжаление не се демонстрират от Ноел льо Гре. Ясно е, че нямаме намерение да образуваме дисциплинарно производство, но можем да поискаме от него да се оттегли, тъй като е в негов интерес. Необходимо е да се изсече проблемът в течение, преди да ни отведе кой знае къде”, казва Антон, цитиран от френското издание “Екип”.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 1 Отговор
    корупция черно ТОТО
    а БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ перуката съсипа БГ ФУТБОЛ
  • 2 Края идва рано или късно

    6 1 Отговор
    Важното е колко си откраднал дорде дойде края😂😂😂