Last news in Fakti

11 Януари, 2023 09:53 1 032 0

Лудогорец се бърка дълбоко за аржентинец

  • алекс виго-
  • футбол-
  • ривър плейт-
  • лудогорец-
  • трансфер-
  • селекция

Разградчани ще платят 50 процента от правата на 23-годишния футболист или около 1.7 милиона евро

Лудогорец се бърка дълбоко за аржентинец  - 1
Снимка: Instagram


Аржентинският десен бек Алекс Виго до часове трябва да стане играч на Лудогорец, пише „Мач Телеграф“. Той е собственост на Ривър Плейт, но през 2022 година игра като преотстъпен в Индепендиенте.

В южноамериканската страна вече обявиха, че Виго ще облече фланелката на разградчани, като дори е подписал договор до края на 2025-а, който ще влезе в сила, ако премине успешно медицинските и функционални изследвания. Информациите сочат, че Лудогорец ще плати 50 процента от правата на 23-годишния футболист или около 1.7 милиона евро.

Алекс Виго използва социалните мрежи, за да се раздели с Индепендиенте, който искаше да го задържи, но не успя:

„Дойде денят, в който трябва да кажа довиждане. Просто искам да благодаря за доброто време, прекарано заедно. Както и за подкрепата, която ми оказахте в трудните моменти. Знам, че сбогуването ми не е най-доброто, и затова искам да се извиня, ако съм ви разочаровал, защото изпитвам обич и уважение към клуба, който отвори вратите си за мен. Бях щастлив да съм редом до невероятни колеги. Ще пазя само хубави спомени от работата ми с тях. Но тъй като тръгвам по нов път, остава само са ви пожелая повече късмет и успех! Надявам се, че в бъдеще може да се съберем отново. Благодаря за всичко, Индепендиенте“, написа Виго.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА