Last news in Fakti

11 Януари, 2023 11:40 1 082 5

Първата контрола на Левски остава "на тъмно"

  • левски-
  • дубай-
  • футбол-
  • контрола-
  • ал насър

Както е известно, "сините" ще стартират контролите срещу Ал Насър от ОАЕ утре от 16:30 часа българско време на стадион "Ал Мактум"

Първата контрола на Левски остава "на тъмно" - 1
Снимка: levski.bg

Феновете на Левски най-вероятно няма да имат възможност да станат свидетели на първата среща на любимците им за 2023 година. Както е известно, "сините" ще стартират контролите срещу Ал Насър от ОАЕ утре от 16:30 часа българско време на стадион "Ал Мактум", пише "Мач Телеграф".

Нито една родна телевизия няма екип, който да следи подготовката на гранда от "Герена", както и да има възможност да излъчва мачовете му по време на подготовката в Дубай.

Не е ясно и дали Левски ще може да осигури стрийм на сайта си, където в миналото вървяха двубоите на тима по време на подготовките. "Сините" дори направиха и специална платформа, където двубоите да се дават срещу заплащане. В последно време обаче приложението позагуби смисъл.

Не е ясно дали срещата с Ал Насър ще бъде излъчена по някоя местна телевизия или социалните мрежи на тима от емирствата


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Муаха-ха-ха-ха...

    3 6 Отговор
    Залетеел се някой да ги гледа тия убитаци !
  • 2 Вечно втори

    2 5 Отговор
    Втората е важната за кухорогите

    Коментиран от #3

  • 3 Левски 1914

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Вечно втори":

    А за вас припоците какво е важно ? ЛЕВСКИ съществува, а цска ФАЛИРА.

    Коментиран от #4

  • 4 Стоян Александров

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Левски 1914":

    Само с това се гордеем вече. Че Левски не е фалирал. Толкоз. А иначе сме пълен смях. Отбор 0, игра 0, футболисти - смешни ит.н. Имаме само две гордости : СУПЕР ПУБЛИКА и ЧЕ НЕ СМЕ ФАЛИРАЛИ ОЩЕЕЕЕЕЕ. А сега изтеъскайте си джобовете за още стотинки, че онези искат в Дубай и на дискотека да отидат. Какъв позор е това с розовите футболери и туй нещо Дубай. НЯМА ДА СТЪПЯ НА СТАДИОНА ЗАРАДИ ТОЗИ ПОЗОР. ЗА ШЕСТО МЯСТО ДА СЕ ХАРЧАТ МИЛЯРДИ....КАКЪВ ПОЗОР...
  • 5 Тия ли бе!

    2 2 Отговор
    Падар’я от Хасков, какво да гледаме, “правилен футбол” Пролетен срам чакаме!