Last news in Fakti

11 Януари, 2023 10:10 941 2

В Англия: Почетино е фаворит за нов мениджър на Челси

  • маурисио почетино-
  • футбол-
  • челси-
  • греъм потър

Потър е под огромно напрежение на „Стамфорд Бридж“ след тежката серия, в която отборът записа само една победа в последните си седем мача във всички турнири

В Англия: Почетино е фаворит за нов мениджър на Челси - 1

Аржентинецът Маурисио Почетино е фаворит за нов мениджър на Челси, ако ръководството на клуба реши да уволни Греъм Потър, твърди Sun тази сутрин. Бившият наставник на Тотнъм е без работа, след като беше освободен от френския гранд Пари Сен Жермен през месец юли миналата година.

Потър е под огромно напрежение на „Стамфорд Бридж“ след тежката серия, в която отборът записа само една победа в последните си седем мача във всички турнири. Феновете на „сините“ дори се нахвърлиха срещу бившия мениджър на Брайтън след болезненото им отпадане от ФА Къп след загуба с 0:4 от Манчестър Сити в неделя.

Сега Sun пише, че 50-годишният Почетино е готов да приеме предложението на Челси, ако поучи такова. Проблем обаче може да се окаже именно това, че преди това той беше начело на градския съперник Тотнъм. Почетино все още има къща в английската столица и прекарваше много време в страната, дори когато беше в ПСЖ.

Ръководството на Челси пък вече обмисля какво да прави с Потър, въпреки че го нае едва през септември миналата година. Въпреки това се очаква 47-годишният специалист да получи време до края на този месец, за да обърне нещата.

Изданието пише обаче, че ново слабо представяне срещу градския съперник Фулъм в петък може да сложи край на краткия му престой на „Стамфорд Бридж“. В момента Челси е десети във Висшата лига, на десет точки от четвъртото място, а също така отпадна от турнирите за двете вътрешни купи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    6 0 Отговор
    Греъм Потър дойде от нищото...и резултата е напълно закономерен...
  • 2 в кратце

    0 0 Отговор
    Разпродадоха си добрите футболисти,купиха някакви си тъмни ,които не могат да се справят с нападение,защита и атака към вратите на противниковите отбори с цел отбелязване на голове,а сега се вайкат,че "Челси" бил вече слаб отбор. И кой им е крив на тия в ръководството на клуба?