12 Януари, 2023 07:00 1 102 3

Георги Миланов: Раздялата с Левски е на хартия, защото сърцето ми винаги ще бъде синьо

  • левски-
  • георги миланов-
  • футбол-
  • ал дафра-
  • оае

Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски

Георги Миланов: Раздялата с Левски е на хартия, защото сърцето ми винаги ще бъде синьо - 1
Снимка: БГНЕС

Вече бившият футболист на Левски - Георги Миланов, използва социалните мрежи, за да си вземе довиждане с отбора и феновете. В сряда халфът официално подписа с Ал Дафра от ОАЕ, а "сините" ще получат около 300 000 лева за правата му.

Ето какво написа Миланов в социалните мрежи:

"Левскари,
днес се официализира раздялата ми с любимия отбор.
Раздяла на хартия, защото сърцето ми е и винаги ще бъде синьо!

Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски.

Благодаря на стремящия се да направи всичко възможно за спасението на Левски - Наско Сираков, че в един от най-трудните моменти се осмели да ме потърси и гласува доверие, за да започна сбъдването на тази си мечта.

Благодаря на цялото ръководство, всички служители и съотборници, които спомогнаха да се чувствам като у дома на Герена и да постигаме заедно успехи.

Да играя и отново под ръководството на най-добрия треньор надгради още повече сбъдването на мечтата и постави нови цели.
Винаги ще бъда безкрайно благодарен на Станимир Стоилов за изключителния му принос в развитието ми още в началото на моята кариера, както и сега за всички най-ценни уроци.

На всички вас, фенове - поклон и вечен респект!
Трудно се описва човек, колкото и опит да има, как може да се вълнува и настръхва всеки път, когато най-великата публика скандира името му!
Любовта и подкрепата ви отличават отбора, превръщат го в задружно семейство и дават силите пак за победи!

Поемам по ново предизвикателство с мотивацията да продължа да давам най-доброто от себе си и след време, да бъда отново достоен да се завърна на Герена, за още трофеи заедно!

Завинаги един от вас!"


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    4 6 Отговор
    Можеше да бъдеш наша легенда като Стефан Юруков, Витомир Вутов и Живко Желев, а се продаде за пари на говедата, както го правиш и сега с арабите. Забрави как господин Гриша Ганчев те изпрати в големия футбол в ЦСКА - Москва
  • 2 Голем смех

    6 4 Отговор
    Ще ме разплаче, гошката. То голяма любов с тоя Уески бе...
  • 3 Биволъ

    0 0 Отговор
    Голям футболист с опит и даде много за "Левски". Играеше и срещу съдийте на "Лудогорец" . Отмениха му гол-шедьовър за да продължат за купата ,защото за Шампионската титла не е сигурно , Гриша Ганчев хвърля повече пачки в чекмеджетата на съдиите